• 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 165
Всичко за дърводелството
EDI - майстор
Ивелине, трябва да им звъннеш и ще ти кажат какво има, а ако няма кога ще ти докарат.Виж в ТАШЕВ, той продава СМТ, може да има при него в наличност, макар да се съмнявам.За бисквит машина виж ФЕРМ, моята е такава и добре си работи.Идваше някъде към 120-140 лева, доколкото помня.РАЙДЪР също имаха, не знам дали още я внасят, виж из нет-а, не може някъде да няма.
Ивелин1 - специалист
EDI написа:
Ивелине, трябва да им звъннеш и ще ти кажат какво има, а ако няма кога ще ти докарат.Виж в ТАШЕВ, той продава СМТ, може да има при него в наличност, макар да се съмнявам.За бисквит машина виж ФЕРМ, моята е такава и добре си работи.Идваше някъде към 120-140 лева, доколкото помня.РАЙДЪР също имаха, не знам дали още я внасят, виж из нет-а, не може някъде да няма.
Райдер има но ferm никъде не мога да намеря.
Ако може някой линк.Райдера не ми харесва пък и чета много негативни мнение за него.
А за удължението за оберфреза в ташев няна в сайта им 8mm. СМТ на кои телефон трябва да звънна. :?
Ивелин1 - специалист
Намерих ferm. Това като твоя модел ли е ???
Струва ли си парите. :?:

Прикачен файл

Screenshot_20171010-181252.png
EDI - майстор
Същата бисквитка е моята, ама цената е литнала, гледам.Виж на сайта на ТЕКА за тел.Гледам, че да го променили сайта.Аз едно време им писах мейл с въпроси и хората ми отговориха, като ми дадоха телефон на който да звъня при въпроси и поръчки.Ама това беше преди доста години и номера кой знае къде съм го записал, а може и да не е актуален.Контактувах с мениджър пласмент, Методиев се казваше човека.
Ивелин1 - специалист
Добре благодаря утре ще звънна.
Кажи си мнението за машината. Струва ли си парите ??? :?
EDI - майстор
Да ти кажа, върши работа, настройките биват.Ама много са вдигнали парите.Що не погледнеш из продавалник те, излизат хубави машини на по- ниски цени.Тази винаги можеш да я вземеш.
Ивелин1 - специалист
Във олх има на райдер и някви използвани.
В ebay има много видове но като не знам какво да им гледам не мога да харесам. Ако може някакви насоки за какво да гледам или пример от ebay или от някъде другаде !!!
Ивелин1 - специалист
EDI от къде си купуваш бисквитките. Стандартни ли са размерите на бисквитките.
EDI - майстор
Ми какво да гледаш, гледай плочите да са метални, то друго не можеш видя.Бисквитките са стандарт, няколко размера има, на доста места се продават.Най-хубави са пресованите букови бисквитки.Има на БОШ в разните маркети.
wanderer - специалист
и аз, като търсех бисквити по веригите само на бош намерих, но не ми харесаха ценово. после намерих един производител, не си спомням вече името, мисля че беше от благоевград. двайсет и няколко лева, за бройките не си спомням точно, но въпреки, че съм ползвал немалко, още си имам пълна бутилка 10 л. от мин. вода.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 165

Тема "Тема за бързи въпроси и отговори в дърводелството" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: