• 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 180
Всичко за дърводелството
EDI - майстор
Ванка, една вила ми стига, и нея още не съм оправил, за там също има още бая какво да се фрезова.Вместо да разнасям материали и детайли от вилата в града, направо там ще си ги работя.Да минавам профи за сега нямам цел, но знам ли след години, като ми писне настоящата работа, какво ще дойде, трябва да съм готов :-D :lol: .
Николсон, не е за CNC, просто това чудо е универсално.Доста често се налага да се фрезоват или големи детайли, дето не мога да ги наместя на масата или ми трябва лек и достатъчно мощен инструмент за да мога да си го въртя спокойно за канали и всякакви други неща.И за маса става с тези две бази.Отдавна си мислех за такава малка фреза и вече реших да си купя.Че вече съм фен на ДЕВАЛТ, спор няма :roll: .Откак миналата година си купих винтоверта, а преди това и ексцентъра, определено предпочитам марката.
lavka86 - специалист
Честито EDI, със здраве да си работиш и да и се кефиш.
Винаги трябва нещо по-малко, за работа с ръцете. :partyman:
Здравейте,
Досега не съм писал в форумът и бих казал че съм хоби дърводелец който тъкмо започва да си трансформира мазето в работилница.
Та исках да ви се похваля с най-новата си придобивка. Така наречените Japanies Pull Saws.
Изображение
Изображение

Купих си ги от тук
Изключително съм доволен от тях, просто са мечта за рязане. Изключително тънка и здрава стомана с която се прави се много фин срез . :-D
mavryt4o - майстор
МомчилВ написа:
Здравейте,
Досега не съм писал в форумът и бих казал че съм хоби дърводелец който тъкмо започва да си трансформира мазето в работилница.
Та исках да ви се похваля с най-новата си придобивка. Така наречените Japanies Pull Saws.
Изображение
Изображение

Купих си ги от тук
Изключително съм доволен от тях, просто са мечта за рязане. Изключително тънка и здрава стомана с която се прави се много фин срез . :-D
фен на ръчните инструменти бая си се оръсил
wanderer - специалист
МомчилВ, завиждам ти благородно. дълги години да ти служат вярно. и аз искам да си взема поне един японски, но все излиза нещо по нужно и все го отлагам. на EDI завиждам не по малко. пак благородно :wink:
wanderer написа:
МомчилВ, завиждам ти благородно. дълги години да ти служат вярно. и аз искам да си взема поне един японски, но все излиза нещо по нужно и все го отлагам. на EDI завиждам не по малко. пак благородно :wink:
:) Благодаря ти. И аз с тази идея съм си ги купил - поне няколко години да си ги използвам без проблем (докато се затапи трионът, след това си купуваш само острието и си го заменяш). Аз си мечтая някой ден да си превърна хобито в професия, тогава ще наперя пълно удовлетворение. :-D
EDI - майстор
Мисля, че грешиш.Стане ли занаят, няма да носи това удоволствие, което носи хобито.Това между другото е една от причините дървеният да ми е само хоби.Правя и подарявам.
Николай Николов - специалист
EDI написа:
Мисля, че грешиш.Стане ли занаят, няма да носи това удоволствие, което носи хобито.Това между другото е една от причините дървеният да ми е само хоби.Правя и подарявам.
Абсолютно, случи ми се дърводелството да изкарва малко пари и бързо се превърна в доста досадена работа. Изобщо удоволствието се изпари мигом.
mavryt4o - майстор
МомчилВ написа:
wanderer написа:
:) Благодаря ти. И аз с тази идея съм си ги купил - поне няколко години да си ги използвам без проблем (докато се затапи трионът, след това си купуваш само острието и си го заменяш). Аз си мечтая някой ден да си превърна хобито в професия, тогава ще наперя пълно удовлетворение. :-D
Намери си работа която ти харесва така никога няма да ти се наложи да работиш
Фитилчо - майстор
Ем, най накрая(преди смятах само, сега вече ги броя) :-D :shock:

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

Тука едно в бързината комбиниранка макина за един клиент :wink:
Изображение Изображение Изображение

И малко не дърводелски, ама ...
вкарах няколко машини по поръчка за клиенти, но не се сдържах и си взех и за мен също и му се кефя много

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 180

Тема "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: