Ванка, една вила ми стига, и нея още не съм оправил, за там също има още бая какво да се фрезова.Вместо да разнасям материали и детайли от вилата в града, направо там ще си ги работя.Да минавам профи за сега нямам цел, но знам ли след години, като ми писне настоящата работа, какво ще дойде, трябва да съм готов
.
Николсон, не е за CNC, просто това чудо е универсално.Доста често се налага да се фрезоват или големи детайли, дето не мога да ги наместя на масата или ми трябва лек и достатъчно мощен инструмент за да мога да си го въртя спокойно за канали и всякакви други неща.И за маса става с тези две бази.Отдавна си мислех за такава малка фреза и вече реших да си купя.Че вече съм фен на ДЕВАЛТ, спор няма
.Откак миналата година си купих винтоверта, а преди това и ексцентъра, определено предпочитам марката.

Николсон, не е за CNC, просто това чудо е универсално.Доста често се налага да се фрезоват или големи детайли, дето не мога да ги наместя на масата или ми трябва лек и достатъчно мощен инструмент за да мога да си го въртя спокойно за канали и всякакви други неща.И за маса става с тези две бази.Отдавна си мислех за такава малка фреза и вече реших да си купя.Че вече съм фен на ДЕВАЛТ, спор няма