• 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 165
Всичко за дърводелството
Ивелин1 - специалист
cvetomir_77 написа:
Повечето (да не казвам всички) колеги от форума твърдят, че дали ще е от чужбина или от България качеството е еднакво. Така че не се занимавай с чужбините! Колегите са професионалисти за разлика от мен! Купи си нещо от България, ама гледай да е от Kumay, че май само той предлага адекватна поддръжка или нещо старо българско.
Благодаря за съвета. Аз не съм се интересувал до сега Kumay магазин (сайт) ли има?
cvetomir_77 - специалист
Ивелин1 написа:
cvetomir_77 написа:
Повечето (да не казвам всички) колеги от форума твърдят, че дали ще е от чужбина или от България качеството е еднакво. Така че не се занимавай с чужбините! Колегите са професионалисти за разлика от мен! Купи си нещо от България, ама гледай да е от Kumay, че май само той предлага адекватна поддръжка или нещо старо българско.
Благодаря за съвета. Аз не съм се интересувал до сега Kumay магазин (сайт) ли има?
До колкото аз знам той работи във фирма която се занимава с това и съм си купувал от него, а и до сервиз съм опирал. Всичко беше изпълнено много бързо и коректно. А и като чета коментарите във форума май мнението на всички тук за него съвпада с моето.
Ивелин1 - специалист
Как мога да се свържа с човека? Да разгледам какви машини предлага? Има ли сайт , на който мога да ги разгледам? :?:
EDI - майстор
Намери го в потребителите - Kumay и ще видиш сайта в подписа му.Обаче за стационарни машини в момента не съм сигурен дали може да предложи.
cvetomir_77 - специалист
Ивелин1 написа:
Как мога да се свържа с човека? Да разгледам какви машини предлага? Има ли сайт , на който мога да ги разгледам? :?:

Вече имаш лично съобщение!
bulhomes2 - майстор
https://promotools.bg/ му е сайта, но го гледай през таблет или телефон, че на компютър не се вижда добре!
la_bamz - специалист
През IE може и на стационарен. И аз си купувам всичко от него.
Ивелин1 - специалист
Може би нещата клонят към Боша (още не съм решил окончателно).
Колеги дали се продават отделно колички (като на evolution) за по-лесно изкарване , ако реша Боша? :?
Привет на всички!
Предстой ми да направя една маса и 5-6 столчета за една беседка, но нещата ще се случат в района на Хасково- Димитровград-та дали някой има впечатления от конкретна фирма за иглолистен материал или да обикалям на сляпо.
Благодарско предварително за всяка информация
Virtex - майстор
Кой (достъпен) материал по нашите ширини се води конструктивно най-здрав ?

Дъб, дугласка ела, черен бор или има и други възможности ?

Интересувам се за здравина, не еластичност.
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 165

Тема "Тема за бързи въпроси и отговори в дърводелството" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: