cvetomir_77 написа: Повечето (да не казвам всички) колеги от форума твърдят, че дали ще е от чужбина или от България качеството е еднакво. Така че не се занимавай с чужбините! Колегите са професионалисти за разлика от мен! Купи си нещо от България, ама гледай да е от Kumay, че май само той предлага адекватна поддръжка или нещо старо българско.Благодаря за съвета. Аз не съм се интересувал до сега Kumay магазин (сайт) ли има?
Ивелин1 написа:До колкото аз знам той работи във фирма която се занимава с това и съм си купувал от него, а и до сервиз съм опирал. Всичко беше изпълнено много бързо и коректно. А и като чета коментарите във форума май мнението на всички тук за него съвпада с моето.cvetomir_77 написа: Повечето (да не казвам всички) колеги от форума твърдят, че дали ще е от чужбина или от България качеството е еднакво. Така че не се занимавай с чужбините! Колегите са професионалисти за разлика от мен! Купи си нещо от България, ама гледай да е от Kumay, че май само той предлага адекватна поддръжка или нещо старо българско.Благодаря за съвета. Аз не съм се интересувал до сега Kumay магазин (сайт) ли има?