Аз пък на първата ми кухня сложих първо обикновена плоскост ПДЧ след което захванах термоплота върху нея (уж за по-здраво ...) смятай какво рязане падна ...
но пък наистина стана бетон...
shadowman написа:С мивката има май някакъв кориоз. Тия що са дупнали надписа Тека при положение, че надписа трябва да е към човека. С този плот ще берете ядове. Ще се надуе за кратко време, самото покритие пропуска вода а да не говорим за мястото където е кантиран.Когато я купувах видях, че отворът за дозатора на течния сапун се пада върху надписа Тека и щеше да я връщам, даже говорихме с представителството им но се оказа че надписа странно за мен се намира на това неподходящо място
На всичко отгоре е завъртян обратно и си помислих, че има грешка.
Но ако се завърти мивката обратно преливника идва отпред, така че се отказах да им я връщам
Явно има някаква технологична грешка с щамповането
P.S. защо мислиш, че плотът ще се надуе? аз го взех за нормален плот от Салекс и се надявам да няма проблеми
Въпреки, че лесно мога да го сменя, тъй като е захванат с планки, но не ми се дават 130лв скоро пак
шоп написа:solo5, ти си наложил плота, намерил си мястото на мивката, изрязал си, монтирал си я и тогава си върнал плота на място. Така ли е?Начертах отворът за мивката преди да е захванат плотът, но не заради самият монтаж, а за да почистя по-лесно
Иначе и аз се гърбих в шкафа като вас, но това е заради планките
Мивката ми е много дълбока и голяма и щеше да ми е трудно да хвана плота с планки за гърба и страниците