Аз пък на първата ми кухня сложих първо обикновена плоскост ПДЧ след което захванах термоплота върху нея (уж за по-здраво ...) смятай какво рязане падна ...
но пък наистина стана бетон...

shadowman написа:С мивката има май някакъв кориоз. Тия що са дупнали надписа Тека при положение, че надписа трябва да е към човека. С този плот ще берете ядове. Ще се надуе за кратко време, самото покритие пропуска вода а да не говорим за мястото където е кантиран.Когато я купувах видях, че отворът за дозатора на течния сапун се пада върху надписа Тека и щеше да я връщам, даже говорихме с представителството им но се оказа че надписа странно за мен се намира на това неподходящо място
шоп написа:solo5, ти си наложил плота, намерил си мястото на мивката, изрязал си, монтирал си я и тогава си върнал плота на място. Така ли е?Начертах отворът за мивката преди да е захванат плотът, но не заради самият монтаж, а за да почистя по-лесно
miliad написа:Не виждам защо при монтаж на мивка се налага да режете и укрепващите парчета. На шкаф за мивка аз винаги ги монтирам с лицето напред, а не с канта. Даже предната ми е 12-15 см широка за да скрие коритото на мивката.за какви укрепващи парчета говориш?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: