Като казах гардероб имах предвид малкото отпред, а не големия. Съвета ми е да се откажеш от монтаж на леглото към стената и към големия гардероб.Представи си само реда на монтаж.Примерно, първо монтираш големия гардероб,нивелираш го, и го разполагаш с точност до 5 милиметра в ъгъла за да може да пъхнеш леглото. После с магия намираш точното място на етажерката/2 крак/, прехвърляш си ниво на стената и дюбелираш ламелите. Вдигате с помощниците 100кг легло/около 12кг/м2 тежи ПДЧ/ и го мяткате отгоре, и за късмет вземе че всичко е точно и влезе на място. После помощниците стоят отдолу и държат леглото докато ти с коларски болтове го хващаш за страницата на гардероба.Ми ако не си уцелил нещо!
Послушай съвета и не хващай леглото нито за стената, нито за големия гардероб. Както стъпва отпред на етажерка, така да стъпи и отзад.За предния шкаф дясната страна с рафтовете може да пуснеш по височина една ивица ПДЧ 10-12см широка да застане до крайната страница/страницата да стане като" Г"/. Така ще я заздравиш и препазиш от огъване. Правил съм подобно легло, едната страна лягаше върху нисък гардероб, а другата върху етажерка 15 см широка с такива "Г" страници, стана стабилно без мърдане.
Послушай съвета и не хващай леглото нито за стената, нито за големия гардероб. Както стъпва отпред на етажерка, така да стъпи и отзад.За предния шкаф дясната страна с рафтовете може да пуснеш по височина една ивица ПДЧ 10-12см широка да застане до крайната страница/страницата да стане като" Г"/. Така ще я заздравиш и препазиш от огъване. Правил съм подобно легло, едната страна лягаше върху нисък гардероб, а другата върху етажерка 15 см широка с такива "Г" страници, стана стабилно без мърдане.