Всички имаме коли, нали ?
Tisho - специалист
Колеги някой дали има идея какъв може да е проблема имам централно с характер значи слизам от колата без да я заключвам и след 1-2 минути сама се заключва даже единият път ми заключи ключовете вътре Shocked добре че имам резервен и това започна от скоро а колата я имам от 8 месеца няма аларма и не знам къде да търся проблема ако някой е имал подобен проблем ще съм благодарен да сподели как го е премахнал колата е мазда 626
провери кабелите които минават в маншона на вратата там може да има скъсан кабел ако не модола за централното се шашка като начало напръскай буксите с контак спрей ако не се оправи смяна с друг
brum - майстор
Може и да е функция на алармата. Примерно след като колата е паркирана за повече от 10 минути, ключа е изкаран от таблото и вратите затворени - да заключва.

Тези неща обикновено се настройват. Опиши по-подробно проблема. Всеки път ли става така? Всеки път времето едно и също ли е? Има ли значение ключа дали е на таблото и в какво положение или не?
Tisho - специалист
Нямам аларма а времето е някъде около минута две няма значение ключа дали е изваден или е на таблото започна преди седмица и нещо а колата я имам от 8 месеца и досега не ми е правила такъв въртел ама поне не си забравям вече ключовете на таблото :lцl:
Привет,
на моята Фиеста алармата имаше подобна функция: при отваряне, ако не включиш запалването до 30 сек, алармата сама се активира. Но това беше аларма от 90-те год. Може би някой, който се занимава с аларми ще може да удължи това врена. Успех
докера - специалист
Най-вероятно си е заложено в компютъра на автомобила известно време след изключване на контакта да заключва вратите .
jel4o - специалист
Уважавам мнението на всеки,но-може и неможе били брат и сестра-и кое от двете ще е никой не знае докато не побутне читав специалист по комп. за коли,ел. схеми ит.н.Според мен спец. по аларми ще разреши проблема. :lol:
Чаро - Акълия
Свалял ли си акумулатора скоро?
Принципно алармите имат различни функции към централно, ел. стъкла, СД..., които се програмират.
Маздата като няма аларма, може да има такова програмиране на самото централно....
jel4o написа:
Уважавам мнението на всеки,но-може и неможе били брат и сестра-и кое от двете ще е никой не знае докато не побутне читав специалист по комп. за коли,ел. схеми ит.н.Според мен спец. по аларми ще разреши проблема. :lol:
кое е сестрата? :lol:
Иначе си прав- само специалист.

Тема "Проблем с централно" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: