Не си прави бъзици със закона. Как си сложил табелите на другата кола, така си изпълнил хипотезата на чл. 345 от Наказателния кодекс. А той предвижда наказание "лишаване от свобода". 

miroton написа:Бах тая безплатна баничка с кисело мляко на клевер 2% ....колко бой ще изяде за ордьовър не ми се мислиSMITH 357 написа:Не си прави бъзици със закона. Как си сложил табелите на другата кола, така си изпълнил хипотезата на чл. 345 от Наказателния кодекс. А той предвижда наказание "лишаване от свобода".Поне ще има безплатна храна.
Chefo77 написа:Сериозно - мислиш ли, че някой гледа инициалите МВР и КАТ по нита?Амииииии ще се лепи по някакъв начин за номера.Не знам.Може и да се опита разпробиване и прекарване на телчица ,той нали има едно като дупка в средата.Аз не съм тръгнал да го правя,идеята беше ако случайно нещо се повреди по едната кола,макар и временно да ползвам другата.
Не можеш да го махнеш така, че да го сложиш пак цял. Ако случайно успееш, как ще го задържиш така, че да не падне в движение, да изглежда непипнат при проверка и да можеш да го махнеш и сложиш пак бързо?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: