Всички имаме коли, нали ?
SMITH 357 - специалист
Не си прави бъзици със закона. Как си сложил табелите на другата кола, така си изпълнил хипотезата на чл. 345 от Наказателния кодекс. А той предвижда наказание "лишаване от свобода". :oops:
pavkatay - майстор
Преди време един мой старшина си караше 'Москвич'-а с два различни номера. И двата не бяха на тази кола :-D . Ама тогава бяхме униформени в армията...
miroton - майстор
SMITH 357 написа:
Не си прави бъзици със закона. Как си сложил табелите на другата кола, така си изпълнил хипотезата на чл. 345 от Наказателния кодекс. А той предвижда наказание "лишаване от свобода". :oops:
Поне ще има безплатна храна.
SHADOWAWS - специалист
miroton написа:
SMITH 357 написа:
Поне ще има безплатна храна.
Бах тая безплатна баничка с кисело мляко на клевер 2% ....колко бой ще изяде за ордьовър не ми се мисли :-D
Няма да давам акъл как се махат нитове....абе вия бормашини нямате ли си по домовете?
Chefo77 - майстор
Па може покрай боя да закачи и мъжка обич ... :)
И винтоверт върши работа. Те с такова ги махат в КАТ.
toni_g79 - специалист
Голяма фантазия ей :lol: Идеята е да се свали така че да се ползва нита,а не да се съсипва.С тези дрелки няма как да стане това.И преди да се впуснете пак във фантазии ми кажете колко пъти са ви проверявали ВИН номерата,защото на мен за 15 години нито веднъж :yawinkle: .Иначе благодарско на тези със смислените отговори,имам идея как ще стане. :partyman:
valentin114 - специалист
Тони, прав си, нита не трябва да се съсипва. На него има инциали: МВР, КАТ... сега го погледнах.
Chefo77 - майстор
Сериозно - мислиш ли, че някой гледа инициалите МВР и КАТ по нита?
Не можеш да го махнеш така, че да го сложиш пак цял. Ако случайно успееш, как ще го задържиш така, че да не падне в движение, да изглежда непипнат при проверка и да можеш да го махнеш и сложиш пак бързо?
toni_g79 - специалист
Chefo77 написа:
Сериозно - мислиш ли, че някой гледа инициалите МВР и КАТ по нита?
Не можеш да го махнеш така, че да го сложиш пак цял. Ако случайно успееш, как ще го задържиш така, че да не падне в движение, да изглежда непипнат при проверка и да можеш да го махнеш и сложиш пак бързо?
Амииииии ще се лепи по някакъв начин за номера.Не знам.Може и да се опита разпробиване и прекарване на телчица ,той нали има едно като дупка в средата.Аз не съм тръгнал да го правя,идеята беше ако случайно нещо се повреди по едната кола,макар и временно да ползвам другата.
Chefo77 - майстор
Ако го залепиш, тогава ако се усъмнят и проверят, гарантирано ще те ударят по посочения член. Ако няма щампи, за какво става дума - нали в КАТ са го слагали?
Между другото, ако не си спрял втората кола от движение, задължително трябва да и плащаш ГО и данък. Ако не го правиш и те гепат с нея, това, че нямаш щампа по нита ще е последното, за което ще се сетиш :) Ако пък си ги плащаш - за какво ти е да сменяш номера ...

Тема "Махане на заден номер?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: