Астра е опела,чека не свети,помпата ще я проверя когато имам време още веднъж благодаря за отговорите 

genkogenev написа:... Стъпков мотор - намира се странично на карбуратора ....За да сме точни колата няма карбуратор тъй като е моноинжекция.
dyaneff написа:Ще ти се да няма карбуратор ...... Това с дюзата за впръскване на горивото в смукателните тръби какво е ? Едно такова черно пластмасово по което минава въздух от филтъра с дебитомер на всичко отгоре се включва в него отгоре с два болта закрепено и т.н. .....genkogenev написа:... Стъпков мотор - намира се странично на карбуратора ....За да сме точни колата няма карбуратор тъй като е моноинжекция.
Много е вероятно да е датчик температура. Но по метода на сменянето ремонта е доста по-скъп, отколкото първо измерване, и ако е за смяна тогава се сменя.
ozaki написа:И кое му е карбуратора...аз кола без въздушен филтър не съм виждал...така,че не знам какво си искал да обясниш на човека.Чиста моноинжекция си е колата...аз карбуратор със дюза не съм виждал още повече,че има и компютърно управление.
genkogenev написа:Това с дюзата за впръскване на горивото в смукателните тръби какво е ?В случая Генко е прав,моноинжекцията е карбуратор с инжектор,това много малко хора го знаят...масово се е наложил терминът "моноинжекция" и никой не се насилва да го разшифрова и осмисли...
dyaneff написа:Няма да споря...batkotony написа:...В случая Генко е прав,моноинжекцията е карбуратор с инжектор,това много малко хора го знаят...масово се е наложил терминът "моноинжекция" и никой не се насилва да го разшифрова и осмисли...Такова понятие карбуратор - моноинжекция няма.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: