Всички имаме коли, нали ?
fox_vt - майстор
crez усещам те че си нещо роднина на беър грилс :lol: Там нещо въже,парашут,спасителна жилетка,пушка,лък,тротил,нож и магнезий за огън и си готов :wink:
bulhomes2 - майстор
В предната кола се си носех един куфар с инструментариум (за нея), ама за сегашната го ма'анах, че а безмислено. Не че са не чупи, ама тия инструменте не помагат...
Ш' Ви разкажа една малко невероятна случка. Преди десетина години аз, брата и още един отиде'еме та купи'име 5 прасета по стотина кила от Бацова маала за Коледа. Бацова маала не е баш маала, ми си а село, ма не бех одил там до тогива. Качи'име прасе'ата в ремаркето, покрих ги, па си тръгнахме. Мамка му, насред полето ремаркето зема та спука гума. Малиии. Резервна гума за него има - добре. Под ремаркето с прасетата е, ама се ша я извадим - добре. Ама гореспоменатия куфар го бе свалил. И ключове немаааааа. И ора нема. Междуселски път зимно време на пет мечки в г'зъ... Единия фана напред да търси ора, другия назад, па я остана при прасе'ата. Мани, ми по това време нема'аме баш и GSM-и, та да са контролираме кой к'во а свършил. Таман ги загубих от полезрението и мина п'ръвата кола. И зема та спре. Не'кво голфче беше. Та тоа човек се оказа, че има въпросния ми нужен ключ (май 32 беше), че и сума и други, надлежно подредени в чекмедженца в багажнико на голфа. Се си викам "господ а бил с мен и му са а яло свинско", че ми прати тоа редък човек, в тоа редък момент, па и първата кола беше, па и спре. И единствена. После като разметох в двете посоки да прибера апостолите - друга не мина...
lov - майстор
Ако говорим за инструмент за работа няколко куфара и това е. Е не че кат тръгна за къщата дето се боря да я стягам и ремарке няма да ми стигне щото не се знае какво ще ми дотрябва.
Иначе карам без резервна гума щото на нейно място съм сложил газовата бутилка. И по край нея съм събрал щатния инструмент на колата.Крик, ключ за гумите и съм добавил за страх компресорче един флакон пяна за лепене на гуми отвертка и комплект китайски гаечни ключове. А щях да забравя триъгълника и няколко стари чистачи за да няма изненади от разни копелдаци. Под задната седалка една войнишка лопатрка. сериозно въже за теглене и кабели за подаване на ток. Аз никога не съм карал с калпав акумулатор ама ги държа щот ми е писнало да ме карат да бутам или да тегля някой друг.
ArturDent - Почти Безобиден
Писал съм го и преди - Ще цитирам няколкократния шампион в F1 Ники Лауда:

"Когато нещо трака в колата - просто усилваш радиото"
schuldiner - майстор
ArturDent написа:
Писал съм го и преди - Ще цитирам няколкократния шампион в F1 Ники Лауда:

"Когато нещо трака в колата - просто усилваш радиото"

Добре че цитираш авторитетен източник, иначе нямаше да си призная, че и аз така... Пък разните калъфчета и сандъчета... полезни са, ама прекалено подреденото е пед...ска работа.
hidrazin - майстор
Инструментите и другите неща в багажника тракат .... когато са малко. Когато са в много неща, от всякакъв вид и "безразборно" нахвърляни се затискат едни други и не тракат. При моя милост е така. В комбито вече почти няма място за нищо. Миналата седмица си карах едни платки на задната седалка, защото в багажника вече нямаше място за тях.
Разбира се има лек проблем с намирането на необходимото, но ако знаеш в коя част на багажника го слагаш то си е там или в близката околност. :-D
:partyman:
kozl - майстор
Аве да ви имам колите. На мен като ми затрака дизела и инструмента млъква, а радиото заеква :lol:
schuldiner - майстор
Абе ний сме аматьори и се ебаваме, ама колегите с С и нагоре луднаха по някакви квалификационни карти (професионална компетентност). Доколкото разбрах, свръхполезната новост е, че вече имат кетап да могат да си наредят товара. Не са се сетили от КАТ, че и нас могат да глобяват за безразборно нахвърляни кирии в багажника... Ред трябва тука!
crez - майстор
ditronix написа:
crez ,ти каква кола имаш бе човече :shock: То OPEL или FORD да беше пак не може такива изпитания да очакваш :? Свещи,сухари,ракийка,лукчета... То човек за война така не се готви! :lol: Ама за ракийката си прав! И да знаеш,половинка е малко. Кви са тия половинки? Само цели шишета! :roll: Няма да се излагаме!
Колата е работно добитче, рено RX4 заради тези жабки си я харесвам. То, въжета, магнезиевото палило, не ги споменавам но те също са там, за ножове не говоря, две войнишки платнища чакат своето предназначение. :lol:
КИМИ - специалист
crez написа:
Колата е работно добитче, рено RX4 заради тези жабки си я харесвам. То, въжета, магнезиевото палило, не ги споменавам но те също са там, за ножове не говоря, две войнишки платнища чакат своето предназначение.
Одеалце нямаш ли? Може да се наложи с некоя сгодна женица сред природата да отидете... :-D

Тема "Ликвидиране на грозното тракане в автомобила" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: