crez усещам те че си нещо роднина на беър грилс
Там нещо въже,парашут,спасителна жилетка,пушка,лък,тротил,нож и магнезий за огън и си готов 
В предната кола се си носех един куфар с инструментариум (за нея), ама за сегашната го ма'анах, че а безмислено. Не че са не чупи, ама тия инструменте не помагат...
Ш' Ви разкажа една малко невероятна случка. Преди десетина години аз, брата и още един отиде'еме та купи'име 5 прасета по стотина кила от Бацова маала за Коледа. Бацова маала не е баш маала, ми си а село, ма не бех одил там до тогива. Качи'име прасе'ата в ремаркето, покрих ги, па си тръгнахме. Мамка му, насред полето ремаркето зема та спука гума. Малиии. Резервна гума за него има - добре. Под ремаркето с прасетата е, ама се ша я извадим - добре. Ама гореспоменатия куфар го бе свалил. И ключове немаааааа. И ора нема. Междуселски път зимно време на пет мечки в г'зъ... Единия фана напред да търси ора, другия назад, па я остана при прасе'ата. Мани, ми по това време нема'аме баш и GSM-и, та да са контролираме кой к'во а свършил. Таман ги загубих от полезрението и мина п'ръвата кола. И зема та спре. Не'кво голфче беше. Та тоа човек се оказа, че има въпросния ми нужен ключ (май 32 беше), че и сума и други, надлежно подредени в чекмедженца в багажнико на голфа. Се си викам "господ а бил с мен и му са а яло свинско", че ми прати тоа редък човек, в тоа редък момент, па и първата кола беше, па и спре. И единствена. После като разметох в двете посоки да прибера апостолите - друга не мина...