Човекът си е направил труда да влезе въф форума,да се регистрира и да си постави въпроса.А вие веднага почнахте да го наричате мошеник,да отварял с ръчички,да кара на заден ход и да се пречистил.Единствено Тодор му обясни как да го направи(като изрично го предупреди ,че това не е добро и честно) и модератора ги емна с Лазар за непристоен език.А да наричаш някого мошеник е много пристойно.
Укротете малко страстите. Махнах червените надписи, че ми вадят очите и редактирах "непристойните" изрази. Вярвам не възразявате.
Та сега на въпроса: навремето като млад шофьор новобранец бях гепил резервните ключове на Москвича и покарвах, когато баща ми го нямаше. НО се случи така, че километража беше близо до 999 и превъртя число от хилядите. Трябваше да направя нещо, за да избегна скандала. Развих и извадих жилото от скоростната кутия, закачих там дрелката и ... Става бавно, но става. Имах късмет, че посоката на въртене на дрелката съвпадна с обратния ход на километража, но тогава нямаше дрелки с реверс, а сега има.