Всички имаме коли, нали ?
Борис - специалист
Човекът си е направил труда да влезе въф форума,да се регистрира и да си постави въпроса.А вие веднага почнахте да го наричате мошеник,да отварял с ръчички,да кара на заден ход и да се пречистил.Единствено Тодор му обясни как да го направи(като изрично го предупреди ,че това не е добро и честно) и модератора ги емна с Лазар за непристоен език.А да наричаш някого мошеник е много пристойно.
velsi - Почетен майстор
Укротете малко страстите. Махнах червените надписи, че ми вадят очите и редактирах "непристойните" изрази. Вярвам не възразявате.

Та сега на въпроса: навремето като млад шофьор новобранец бях гепил резервните ключове на Москвича и покарвах, когато баща ми го нямаше. НО се случи така, че километража беше близо до 999 и превъртя число от хилядите. Трябваше да направя нещо, за да избегна скандала. Развих и извадих жилото от скоростната кутия, закачих там дрелката и ... Става бавно, но става. Имах късмет, че посоката на въртене на дрелката съвпадна с обратния ход на километража, но тогава нямаше дрелки с реверс, а сега има.
Palawnik - специалист
Борис написа:
А да наричаш някого мошеник е много пристойно.
А как се нарича човек, който иска да скрие реално изминатите километри с една кола?
Борис - специалист
Не поставяй морални въпроси, а технически!Ако поискам да ми помогнете да отключа еди каква си брава , касоразбивач ли ще ме наречеш?
тонито - специалист
сваляш киломтража и го отваряш.С тъкно шило започваш да въртиш числата (от едната им страна има зъбчета ще ги видиш).
escutcheon - специалист
Борис написа: Ако поискам да ми помогнете да отключа еди каква си брава , касоразбивач ли ще ме наречеш?
Аз съм ключар и има много голямо значение каква е бравата. Ако искаш помощ за някоя каса много вероятно е да не я получиш от хора , които не познаваш лично.
Тани - модератор
Борис написа:
Не поставяй морални въпроси, а технически!Ако поискам да ми помогнете да отключа еди каква си брава , касоразбивач ли ще ме наречеш?
Борисе , аз съм модератора , който "ги емна" Нека ти задам един технически въпрос Е*АВАМ пристойна дума ли е и би ли искал детето ти или съпругата ти да я употребяват в публичното пространство?

А относно предишния пост аз съм завършил за : "Технолог производство на боеприпаси" , но не бих обяснявал на някого, особено в Интернет как една бомба може да нанесе максимални щети!
Стефан - майстор
Борис написа:
А как ще ми обясниш следното, като защитник на мошениците? Защо му трябва на човек да си усложнява живота и да си връща километража? Да не би колата да стане по-нова, и да и се кефи? Да, ама не! :? Това му трябва, за да излъже купувача, че колата е на малко километри.

Ти на това как му викаш? Аз и по-нагаре казах, че за мен думата е МОШЕННИЧЕСТВО! А ти си му казвай както щеш. :lol:

Аз не искам да ставам съучастник, затова не давам съвет.
Борис - специалист
Повтарям , форума е добър , защото дава практически решения на поставени въпроси.Знаете ли , какви му са мотивите?Ако не му харесва цифрите на кокилометража да започват с 2 или 3 , а примерно с нула. Веднага мошеник бил.От цялата тема досега има само две или три мнения по нея. Към "escutcheon"- никъква брава неща да отварям,давах пример.Но досега май не съм попадал на раздел по специалноста ти за брави,ключалки и подобни,може да я започнеш - ще си много полезен.Към Тани - не ми е в стила да употребявам подобни думи и изобщо не го толерирам,особено тук.А за специалноста ти ,не само в интернет ,сигурно никъде не обясняваш за бомбите.Дано сте ми разбрали позицията.
escutcheon - специалист
:-D.Питайте за ключалките - аз съм готов да отговарям.

Тема "уред за връщане на мех.километраж" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: