• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 16
Всички имаме коли, нали ?
Kirilpm - специалист
Ти не знам за какъв електротехник се слагаш,за мен си по-скоро си от тези които копаят каналите и изхвърлят боклуците,а някой след тях минава да постави кабелите.Нали ние сме прости монтажници :mrgreen: сега питай някои умен монтажник как да си оправиш шпонката,дето я нямало :lol: Аз съм сигурен,че колегата ivanovbg знае отговора и въпреки че е много отзивчив човек,ме съмнява и той да ти каже след всичко което каза за него.
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
Ти не знам за какъв електротехник се слагаш..
Ъхъ. Само дето всичко е придружено с кетап. Моля те, ако няма нещо конкретно по темата, повече не ме занимавай и дразни. И Иванов не го солих просто така, а поради изказванията му "Ти ще правиш ли така както ти казах", "Няма да мислиш, няма да ти обяснявам - изпълнявай" А то се оказа, че много идиотски неща са пречели на АГУ-то да функционира правилно. Едно е да кажеш нещо с човешки тон, друго е да се правиш на важен, когато някой моли за помощ. Точка. До тук бях. Намери си някой друг да се драпаш. Повече нямам намерение да ти давам храна. Да стоиш пред компютъра и да си правиш кефа за чужда сметка.
Въпреки всичко ти пожелавам успех с начинанията.
Kirilpm - специалист
То и аз имам шофьорска книжка ама като я сложа на лявата седалка не тръгва да кара колата.Твоя кетап като го оставиш на обекта сам ли копае кабелни канали :lol: Не само кетапа е важен,важно е и кой маа с чука.А колегата иванов ако ми каже прави каквото ти казвам,бих го направил без да се правя на философ,не знам дали си имаш идея на колко хора е помогнал само по форумите.
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
...без да се правя на философ
Кириле, никой не се прави на философ. Успех ти пожелавам!!!
mitko414 - специалист
Влизам във форума.
Гледам от вчера сутринта темата пораснала с цели три страници! :shock:
Викам си: "Тинки Уинки се е намесил".

Добре, че имаше няколко поста по темата в тези три страници, заради които си струваше четенето.
gogo7777 - майстор
А колегата иванов ако ми каже прави каквото ти казвам,бих го направил без да се правя на философ,не знам дали си имаш идея на колко хора е помогнал само по форумите.
Я да се пробвам.....имам приятел, който има една Алфа, на която скоростите дават някакъв дефект....селе спийд май се казваха. Било обичаен проблем :lol: . Та има ли лек ВЕЧЕ за проблема.
шоп - майстор
gogo7777, :-))) алфа ромео е болест. Няма лечение. Който си е алфист по сърце ги преглъща тези проблеми. Една от най-красивите марки коли, за съжаление не са от най-безпроблемните.

Изобщо Алфа се купува със сърце, не с разум. Поздрави на всички фенове на Алфа.

П.П аз не карам алфа и никога не съм имал, но съм фен на марката.
Kirilpm - специалист
gogo7777 написа:
А колегата иванов ако ми каже прави каквото ти казвам,бих го направил без да се правя на философ,не знам дали си имаш идея на колко хора е помогнал само по форумите.
Я да се пробвам.....имам приятел, който има една Алфа, на която скоростите дават някакъв дефект....селе спийд май се казваха. Било обичаен проблем :lol: . Та има ли лек ВЕЧЕ за проблема.
С това описание само неволята може да помогне,някаква алфа,произведена някоя година,с някакъв двигател и някаква кутия дава някакъв дефект :lol:
gogo7777 - майстор
Е, толкова знам, колата не е моя. Ама като му търсих майстор се оказа трудна задача. Не помня модела, но в сервизите знаеха за селе спиида и проблема му.....нямаха лек тогава....това само знам :)
Поздрави на всички фенове на Алфа.
Като млад бях фен на Алфа. Имах една бегачка Спринт 33-ка...трудно се караше тая ракета /за времето си беше такава/, но катастрофирах с нея :) ...не беше за мен тогава.
KingLin - майстор
Той един познат вика:
"Не си избираш Алфа. Алфа те избира теб!" :-D
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 16

Тема ""Най-добрия" автомобил втора ръка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: