Ти не знам за какъв електротехник се слагаш,за мен си по-скоро си от тези които копаят каналите и изхвърлят боклуците,а някой след тях минава да постави кабелите.Нали ние сме прости монтажници
сега питай някои умен монтажник как да си оправиш шпонката,дето я нямало
Аз съм сигурен,че колегата ivanovbg знае отговора и въпреки че е много отзивчив човек,ме съмнява и той да ти каже след всичко което каза за него.
Kirilpm написа:Ти не знам за какъв електротехник се слагаш..Ъхъ. Само дето всичко е придружено с кетап. Моля те, ако няма нещо конкретно по темата, повече не ме занимавай и дразни. И Иванов не го солих просто така, а поради изказванията му "Ти ще правиш ли така както ти казах", "Няма да мислиш, няма да ти обяснявам - изпълнявай" А то се оказа, че много идиотски неща са пречели на АГУ-то да функционира правилно. Едно е да кажеш нещо с човешки тон, друго е да се правиш на важен, когато някой моли за помощ. Точка. До тук бях. Намери си някой друг да се драпаш. Повече нямам намерение да ти давам храна. Да стоиш пред компютъра и да си правиш кефа за чужда сметка.
Въпреки всичко ти пожелавам успех с начинанията.