Всички имаме коли, нали ?
gogo7777 - майстор
Ахаа спомних си :lol:
Ама той е жичкаджия, проблема с музиката ще си го реши, а за ключалките има боркорони....и това е лесно......ама той не та не. :wink:
Kirilpm - специалист
За на тинки доводите най-разумното решение е да се съберат в един документ на Word,да се отпечатат на руло тоалетна хартия и да се ползват по предназначение.
stan73 - майстор
Да съобщя за нещо което доста ме изненада: В събота сутринта "заредих" в бензиностанция на Лукойл във Варна (в кв. "Левски", до обръщача на тринадесетката) 2 литра бензин А95 за бояджийски и моторнорезачни цели в черна непрозрачна пластмасова немска тубичка за бензин. То естествено в нея не се вижда до къде е налято и очаквах да са ме излъгали (както се е случвало няколко пъти преди), но не. В къщи прелях тубичката в двулитрово шише от Фанта (в него си държа бензинът за посочените по-горе цели) и изненатата беше голяма - шишето се напълни до ниво за около 2 литра (в смисъл - дотолкова са пълни фабрично с питиета като си ги купуваме). (та излиза, че поне засега мерят точно, а преди в няколко от големите вериги са ме "удряли" с около 5 до 12 процента)
Andri01 - майстор
stan73 написа:
Да съобщя за нещо което доста ме изненада: В събота сутринта "заредих" в бензиностанция на Лукойл във Варна (в кв. "Левски", до обръщача на тринадесетката) 2 литра бензин А95 за бояджийски и моторнорезачни цели в черна непрозрачна пластмасова немска тубичка за бензин. То естествено в нея не се вижда до къде е налято и очаквах да са ме излъгали (както се е случвало няколко пъти преди), но не. В къщи прелях тубичката в двулитрово шише от Фанта (в него си държа бензинът за посочените по-горе цели) и изненатата беше голяма - шишето се напълни до ниво за около 2 литра (в смисъл - дотолкова са пълни фабрично с питиета като си ги купуваме). (та излиза, че поне засега мерят точно, а преди в няколко от големите вериги са ме "удряли" с около 5 до 12 процента)
Не може така! Я иди веднага и им върни малко! До къде ще я докораме ,ако на всеки вземат да му сипват точно гориво,а? :axe:
stan73 - майстор
На мен поне за първи път ми се случва (а и да го измеря). :-D :P
П.П. След като твоето мнение е първото възможно след моето - нямаше нужда да ме цитираш.
stoianov_n - специалист
Марешки свали цената на дизела на 1,59 лв.
http://news.plovdiv24.bg/609715.html
А ние, дето не сме от Варна, при нас кога... :?
DundyTheCroc - майстор
Стоянов, ако продължаваме да се почесваме, в това число пиша и себе си, никога...
Chefo77 - майстор
Не 1.59, 1.54 е цената :)
Който има карта ...
Пък вий - когато си имате Веско.
kuger - майстор
Chefo77 написа:
Не 1.59, 1.54 е цената :)
Който има карта ...
Пък вий - когато си имате Веско.
Гадни сте ! :sad:

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума: