• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 58
Всички имаме коли, нали ?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
съб окт 30, 2021 10:14 pmmiroki написа:
На предният Сценик заради който е темата, двигателят е много добър и няма нищо общо с бозаджията.....
Конкретно на предния, не му бе наред двигателят... ;-(
Не знам мен какво ме засягат тези евро и еко
n_a - МАЙСТОРИЩЕ

Grandma always said, never add oil to cars just drive them untill they break and get a new junker for 500 dollars. She totaled about 30 cars untill she decided that all cars are unreliable and stopped getting cars. Don't try and upsell her she knows her cars.
miroki - майстор
съб окт 30, 2021 10:44 pmn_a написа:
съб окт 30, 2021 10:14 pmmiroki написа:
На предният Сценик заради който е темата, двигателят е много добър и няма нищо общо с бозаджията.....
Конкретно на предния, не му бе наред двигателят... ;-(
Не знам мен какво ме засягат тези евро и еко
Я отвори първият пост в темата и пак го напиши. Става дума за К4М.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
нед окт 31, 2021 11:36 ammiroki написа:
Я отвори първият пост в темата и пак го напиши. Става дума за К4М.
Теоретизираш, което е хубаво, затова сме тук, но пък аз съм я виждала онази кола, та казвам, имаше нещо мътно с двигателя (освен с други неща)
miroki - майстор
Щом сте гледали двигателят и не вие харесал, съм напълно съгласен. Това не съм прочел в темата за онази най-първата.
Помислих че се казва, че е бил лош понеже се бърка за старият 90 коня К7М, за който стана дума последно. Който определено си има кусури.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
нед окт 31, 2021 2:52 pmmiroki написа:
Щом сте гледали двигателят и не вие харесал, съм напълно съгласен. Това не съм прочел в темата за онази най-първата.
Помислих че се казва, че е бил лош понеже се бърка за старият 90 коня К7М, за който стана дума последно. Който определено си има кусури.
Вече не помня конкретно, но имах съмненията, че са го прегрявали... Тя кола беше и без задна дясна ABS, без ръчна, малко блъскана отпред, отзад, отстрани, цялата с нападал лак и той, синът това, дъщерята онова... Цялостното впечатление бе към отказване. :-) Но пък се влюбих в модела принципно и като изскочи другия, поднових умуването :-)
Проблем е, че пазарувам без пари... :lol:
MamaMy - майстор
Я съберете още малко пари и скочете на едно такова автобусче. Ще ви върши перфектна работа. Кара се като лека кола. Е, не бяга много, но пък товари много , а не харчи. Не е и разхода който искаш, но Реното също няма да го постигне.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
нед окт 31, 2021 3:51 pmMamaMy написа:
... а не харчи. Не е и разхода който искаш...
Разходът двоен ;-( Само в един съм влизала, мнооого отдавна и не му бяха доволни хората. На вид и то мечта :-)
miroki - майстор
В момента стоят едни и същи коли. Почти няма внос и почти никой не продава. От 3 години щях да сменям и се отказах за дълго. Поне докато моята върви.
Та изборът ще е труден.

Малко по-голям Форд си взехме на работа за 10 000 9 годишен. За сега 2-3 години, сме дали към 7 000 лв за ремонти. Предните две седмици пак си стоя в сервиза. Направо ми се реве за старата т2 WV. Каравел. И возеше по-добре и още върви. Дадохме я на едни други колеги.
MamaMy - майстор
Това с ремонтите е така за всички нови коли независимо от марката. Имах добра кола, здрава и мощна. Купих такъв форд само заради ниския разход и годината на производство. Спрямо всичките ми бивши коли е боклук, но данъка, застраховката и разхода са приемливи. Не му се впрягам за всички проблеми щото иначе трябва да го закарам на пресата. Лобитата на вносителите и търговците на автомобили са прекалено силни. Държавата ги подкрепя което няма нищо общо с екологията.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 58

Тема "RENAULT SCENIC" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: