съб окт 30, 2021 10:14 pmmiroki написа: На предният Сценик заради който е темата, двигателят е много добър и няма нищо общо с бозаджията.....Конкретно на предния, не му бе наред двигателят... ;-(
Не знам мен какво ме засягат тези евро и еко
съб окт 30, 2021 10:14 pmmiroki написа: На предният Сценик заради който е темата, двигателят е много добър и няма нищо общо с бозаджията.....Конкретно на предния, не му бе наред двигателят... ;-(
съб окт 30, 2021 10:44 pmn_a написа:Я отвори първият пост в темата и пак го напиши. Става дума за К4М.съб окт 30, 2021 10:14 pmmiroki написа: На предният Сценик заради който е темата, двигателят е много добър и няма нищо общо с бозаджията.....Конкретно на предния, не му бе наред двигателят... ;-(
Не знам мен какво ме засягат тези евро и еко
нед окт 31, 2021 2:52 pmmiroki написа: Щом сте гледали двигателят и не вие харесал, съм напълно съгласен. Това не съм прочел в темата за онази най-първата.Вече не помня конкретно, но имах съмненията, че са го прегрявали... Тя кола беше и без задна дясна ABS, без ръчна, малко блъскана отпред, отзад, отстрани, цялата с нападал лак и той, синът това, дъщерята онова... Цялостното впечатление бе към отказване.
Помислих че се казва, че е бил лош понеже се бърка за старият 90 коня К7М, за който стана дума последно. Който определено си има кусури.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: