Всички имаме коли, нали ?
Andri01 - майстор
Сега при прегледите ,"валяците" са свързани с компютъра и ако не си в нормите,се вижда и записва. Виж за изгорелите газове си прав-просто слагат сондата на земята под ауспуха/ иначе 90% от колите ще станат недвижима собственост/. Преди година на прегледа ,момчето видя и ми показа една от гайките на носача беше тръгнала да се развива-не ме върна,но аз веднага се прибрах и я оправих.
ArturDent - Почти Безобиден
Аз пък винаги държа да ми кажат за спирачките и изгорелите газове.
Спирачките се моята и на семейството ми сигурност.
А изгорелите газове показват състоянието на двигателя.
nikolovvd - майстор
Тя и апаратурата за измерване на изгорелите газове им е толкова допотопна, че много често отказва да работи.
На нова кола показа няколко пъти фантастични стойности на CO, които и за 50 годишен камион биха били огромни.
Няколко пъти правиха опити да измерят някаква нормална стойност и накрая се отказаха, защото показанията в ауспуха и отвън бяха еднакви.
kr1100 - майстор
На мен спирачки , газове нне са проблем, но си искам проверката, но пък искам оглед подробен отдолу. Познати са ми и мога да мина по тънката лайстна , но си искам провека, надигане с крик,проверка на луфтове, тропане и т.н., маркучи ,въжета ...
Е миналата година не познаха казаха ми тракалетки / биалетки разбити/ , купих ама се оказа по-малкото зло тампони на стабилизиращата щанга , смениг ,че взех и проверих тези на задната и те за смяна :? Голема цена по 2,5 -3 лв за тампон.

Абе Тинки да му мисли , ако запали и отиде на ГТП :mrgreen:
egomen66 - майстор
kr1100 написа:
Абе Тинки да му мисли , ако запали и отиде на ГТП :mrgreen:
Той от снощи , си говори сам.... :-D

Прикачен файл

620_672f5e783692fd6b7d31699919007138.jpg
620_672f5e783692fd6b7d31699919007138.jpg (43.27 KиБ) Видяна 1261 пъти
Последна промяна от egomen66 на ср яну 20, 2016 9:34 pm, променено общо 2 пъти.
kozl - майстор
kr1100 написа:
Е миналата година не познаха казаха ми тракалетки / биалетки разбити/ , купих ама се оказа по-малкото зло тампони на стабилизиращата щанга
:shock: По малкото зло според зависи от возилото :shock: Га погледнах как се сменят тампоните на пежото 306 и ми се дигна разхода на псувня и .......
Та предпочитам да му сменям биалетите :roll:
kr1100 - майстор
kozl написа:
:shock: По малкото зло според зависи от возилото :shock: Га погледнах как се сменят тампоните на пежото 306 и ми се дигна разхода на псувня и .......
Та предпочитам да му сменям биалетите :roll:
Тракалетка 16-17лв на АсМетал/Беса
На предната малко със зор -канал , на задната без канал лежешком въпреки,че е мелез с голямо Фродово участие по купе, скоростна кутия ,полуоски. Дето са пипнали Форд е смрад.Фаза има ,ама пълно с фордови недомислици.
Да ама и тракалетките пак на канал за смяна и при затягане да е стъпила на търкалетата, а не вдигната.Лесно се сменят
Офф който е сменял радиаторче на парно на Х , той и в цирка не се смее / от руски форум/ :mrgreen:
П.П. За достъп до 2 болта за закрепване на таблото се демонтира и целия механизъм на чистачките.

Tинки Тинки - то твоето е лилипут.
Последна промяна от kr1100(стар) на пон яну 25, 2016 1:05 pm, променено общо 2 пъти.
toolegittoquit - майстор
Ако запаля, идвам във Варна вече. :partyman:
kr1100 написа:
Офф който е сменял радиаторче на парно на Х , той и в цирка не се смее / от руски форум/ :mrgreen:
Недей така бе. На моят Фродо пада като свалиш 4 щипки и 2 маркуча. Отдолу директно открито където е радиаторчето, дели те пластмасов капак. :)
Chefo77 - майстор
stoianov_n написа:
http://news.plovdiv24.bg/612144.html
:-"
Цитат: "В Монтана с най-евтината газ"
Цена на газта във VM Petroleum: 0.83 лева без карта, 0.75 с карта. Кое е най-евтиното?

И една заблуда за добричлии - Марешки не се интересува от терени, той бензиностанция няма да строи. Той се интересува от вече изградени бензиностанции, на които да използва лицензите, разрешителните и т.н.
Тази във Варна имаше оборот 5 коли на ден, основно на познати на собственика. Подозирам коя ще е следващата - на "Смирненски", над "Clean Oil Park". Има и достатъчно място за опашки без да пречат на движението :wink: Само дето е с малко колонки.

P.S.: http://newsline.bg/news.php?post=19366

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: