Дано не започнат да изискват и инсрументи да носим, че колата ще заприлича на Пасатко - пълен багажник с газова бутилка и 30 кг. инструменти. 

gnt69 написа:Аз имам 2 отвертки, клещи и ключ за джанти. Естествено имам и телефон в джоба. Те новите коли не подлежат на ремонт на пътя. Ама не се и чупят.Чупят се повече от старите дори, ама за ремонт на новата си нося OBD2 кабел
DundyTheCroc написа:Аз пък съм свикнал доброволно да си нося, често трябват къде по някоя кола да помогнеш, къде друга работа да свършиш, без инструменти съм като без ръце.И аз си нося по същата причина малко сандъче с основни инструменти в колата. Освен това аптечката ми е тунингована до комплект за оцеляване (едва се затваря). Имам даже и специална хирургическа игла с конец за шиене на рани. Примерно лятото бяхме с доста приятели на палатки (поне 8 коли), и услужих на една млада майка с лепенки за детенцето и. От колегите никой друг явно нямаше (или не му се даваха). Друг е въпросът, че и тя като отива на такова място не е предвидила да се оборудва поне с най-важното...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: