nikolovvd написа:Последният им модел Кросклайм е много добър, но и цената е ...Тези са на мишлен. Goodyear са ултрагрип.

nikolovvd написа:Последният им модел Кросклайм е много добър, но и цената е ...Тези са на мишлен. Goodyear са ултрагрип.
simplex написа:На мен тези неща никога не са ми трябвали за пасата, но съм измъкнал доста хора зимата от затруднено положение. Ако просто ти се случи да си в планината, нощес, закъсал отвън -20 градуса, ще ти се иска да мине един добре оборудван автомобил. Преди петнайсетина години бяхме се качили на хижа Ком, в събота перфектно време, нощес се раздуха и направи 5-6 преспи с височина 4-5 метра и дължина 80-10 метра. 35 коли с хора на хижата, тръгнахме по един верижен снегорин надолу към града. Отне 8 часа да се приберем. Ако го нямаше одеялото, нямаше да е комфортно на децата в колата, а накрая отбиха снегорина да го изпреварят колите, щото никога надолу не е навявало преспи, колонота спря именно заради една преспа, не много голяма, която трябваше да разчистим на ръка. Оказа се, че в 35 коли излезнали на планина на 1500 м надморска височина има само 2 лопати, моята и на един мой колега в голфа.montoya написа:Мъкна в багажника...Montoya, а защо не си вземеш и един резервен Пасат в багажника?
п.п То като се замисля..и аз направо се доближавам до тоя списък. Въй!
simplex написа:п.п Аз НОЩЕС на -20 не ходя в планината!Ами януари месец от София за Монтана се минава или през Петрохан или през Витиня. И двете са високи, и на двете места е студено ако всичко с времето е нормално.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: