• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
gogo7777 - майстор
За бастуна съм казал още преди година, че и повече. Ама се тая....аз единствено разтоварвам с подобни теми....забавлявам се. Мога да му намеря стъкло за без пари /втора ръка/.....ама как се монтира такъв джам нямам си на идея.... :wink:
kr1100 - майстор
gogo7777 написа:
Стъкло от Голф 3 става ли за неговия Пасатко?
Не
gogo7777 - майстор
Пуууууу.....язък :sad:
Гост - специалист
kuger написа:
Не приемам поста ти, легитимирай се!
Само тинки-минки, симплекс-дуплекс и още не знам колко ника имат право на анонимност!
На мен пък ми дреме на kuger-a какво приемаш и какво не приемаш.
Избрал съм си некнейм "Гост" и това дали ти харесва или не- както написах и по- горе- изобщо не ме интересува.
И в качеството на какъв изискваш да се легитимирам? И колко подробно:-Име, презиме, фамилия, точен адрес и ЕГН ?
На всичкото отгоре никнейма ми е на кирилица !
kuger - майстор
p.v.x написа:
kuger написа:
p.v.x написа:
Докато не се из....те няма да мирясате.
:rock:
Да ти е сладко!
Изкажете.
:rock:
Следващия път бъди по-конкретен! Ако съм те нахранил по погрешка, моля за извинение :) Но, струва ми се, правилно съм те разбрал.
kuger - майстор
Гост написа:
kuger написа:
Не приемам поста ти, легитимирай се!
Само тинки-минки, симплекс-дуплекс и още не знам колко ника имат право на анонимност!
На мен пък ми дреме на kuger-a какво приемаш и какво не приемаш.
Избрал съм си некнейм "Гост" и това дали ти харесва или не- както написах и по- горе- изобщо не ме интересува.
И в качеството на какъв изискваш да се легитимирам? И колко подробно:-Име, презиме, фамилия, точен адрес и ЕГН ?
На всичкото отгоре никнейма ми е на кирилица !
Това е добре," ....да ми дремеш на Кугера.." , имах нужда някой да ми го каже :-D Като закъсаш, пак се обади!
kuger - майстор
simplex написа:
kuger написа:
Това е добре," ....да ми дремеш на Кугера.." , имах нужда някой да ми го каже :-D Като закъсаш, пак се обади!
А после кого трябвало да озаптяват? Приятел, да се усещаш, че 2 поредни мнения пускаш с абсолютно излишни приказки и цялата последна страница е пълна само с глупости, а после аз съм бил виновен, нали?
Хайде, бре, ти напълни форума с глупости, аз съм ти виновен. От година чета за "радините вълнения" на Тинки, или как беше :shock: То не беше Вагина, не беше Фродо, сега пак си се наврял във Вагина :evil:
А вземи , та се спри, кво ше кажеш?
hidrazin - майстор
simplex написа:
... Имал съм проблем - питал съм. Аз мислех, че тоя форум тук беше с тая цел, ...
Да, форума е с тази цел.
И поради тази причина вземи да си припомниш заглавието на темата.
Или да прегледаш наново поне първите 5 страници.
И какво си питал и какви съвети си искал???
Общо взето темата ти е пусната в стил "Ела мечко ме изяж" и със силно мазохистични наклонности. :-D
:partyman:
DundyTheCroc - майстор
Почна се :-D
п.п. Слагай му газ на това моно и не го мисли повече ;)
DundyTheCroc - майстор
Трябва ти стробоскоп, или помощ от приятел с такъв или отиваш да ти врътнат делкото за някой лев.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: