За бастуна съм казал още преди година, че и повече. Ама се тая....аз единствено разтоварвам с подобни теми....забавлявам се. Мога да му намеря стъкло за без пари /втора ръка/.....ама как се монтира такъв джам нямам си на идея.... 

kuger написа: Не приемам поста ти, легитимирай се!На мен пък ми дреме на kuger-a какво приемаш и какво не приемаш.
Само тинки-минки, симплекс-дуплекс и още не знам колко ника имат право на анонимност!
Гост написа:Това е добре," ....да ми дремеш на Кугера.." , имах нужда някой да ми го кажеkuger написа: Не приемам поста ти, легитимирай се!На мен пък ми дреме на kuger-a какво приемаш и какво не приемаш.
Само тинки-минки, симплекс-дуплекс и още не знам колко ника имат право на анонимност!
Избрал съм си некнейм "Гост" и това дали ти харесва или не- както написах и по- горе- изобщо не ме интересува.
И в качеството на какъв изискваш да се легитимирам? И колко подробно:-Име, презиме, фамилия, точен адрес и ЕГН ?
На всичкото отгоре никнейма ми е на кирилица !
simplex написа:Хайде, бре, ти напълни форума с глупости, аз съм ти виновен. От година чета за "радините вълнения" на Тинки, или как бешеkuger написа:Това е добре," ....да ми дремеш на Кугера.." , имах нужда някой да ми го кажеА после кого трябвало да озаптяват? Приятел, да се усещаш, че 2 поредни мнения пускаш с абсолютно излишни приказки и цялата последна страница е пълна само с глупости, а после аз съм бил виновен, нали?Като закъсаш, пак се обади!
simplex написа:... Имал съм проблем - питал съм. Аз мислех, че тоя форум тук беше с тая цел, ...Да, форума е с тази цел.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: