ср яну 01, 2025 1:04 pmivanovbg написа: И от моя опит: бягай от фиатите,ланчите и алфите. По добре Сузуки, ако уж е същата. Дано съм ти помогнал.
Двете коли са се правели на една и съща поточна линия в Унгария. Абсолютно еднакви са.
ср яну 01, 2025 1:52 pmlyubohar написа: Честита Нова Година.Честита нова година и на Вас!
Здраве и късмет.
Не мога да разбера защо е този мазохизъм да се купуват коли на по 15 год.,на по 200000 км.(а не се знае,може да е двойно).
За 9000 лв.След разноски по прехвърляне ще стане 10000!
Кой знае какви ремонти ще последват-отиде 12-13000.И колко ще я карате-още 5-6г.Става на 20!!!
За 25-30000лв.се купува нова кола в този клас!Може на изплащане.Аз съм пенсионер с 800лв.пенсия.
Е,докарвам още малко с поработване.
Цял живот карам нови коли.И сегашната вече е на 5 и половина години.Юни изтича лизинга-380лв. на месец.
Надявам се,че не сте с 800лв. доход.Спокойно може да се справите.И да не мислите за колата поне 8-10г.
Разбира се всеки си знае положението.
Успех.
ср яну 01, 2025 1:52 pmESPACE написа:Нали знаеш, приказки на едро без обосновка. Недей рено, недей Форд, недей Фиат, недей френска, недей италианска... Накрая ако им проследиш произхода ще видиш че са се омотали като свински черва.ср яну 01, 2025 1:04 pmivanovbg написа: И от моя опит: бягай от фиатите,ланчите и алфите. По добре Сузуки, ако уж е същата. Дано съм ти помогнал.
Двете коли са се правели на една и съща поточна линия в Унгария. Абсолютно еднакви са.
ср яну 01, 2025 1:52 pmlyubohar написа:и това е така специално за случая важи, освен това много поскъпнаха майсторите кадърни или не, спряха да познават парите
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: