защото минимум 5-6 години караш кола като влагаш пари само
в консумативи.
Ще ме извинаваш ама това изобщо не е вярно. Новата кола никога ама никога не може да изкара 5-6 години само на консумативи.
Отиди в който искаш сервиз и виж, че е пълно догоре с гаранционни коли и адски брички на по 5-6 години които вече не са коли.
Не казвам, че старата кола е по хубава просто казвам, че много хора избират по стари и изпитани модели и предпочитат да вкарват пари в такива коли.
От което следва и...
Честно си признавам че ретро колата ми доставя много по-голямо удоволствие, има нещо особено в тези машини и човек се привързва към тях, те просто са част от автомобилната история,Аз напълно те разбирам и съм на същото мнение. За съжаление малко хора го правят а още по малко успяват да вкарат една такава кола в полагаща се кондиция.
Убеден съм и ми се случва супер често- нова кола прецака ли се си ЧАО. Пътна помощ и в сервиза.
По старата кола почти винаги може да се дотътри. Просто е по лесна за оправяне и много по елементарна...
Един провокиращ въпрос:
За 10 000 лева можете да си купите форд Фиеста 2007-2008 година, с дизелов мотор от ново поколение и всички нормални екстри на обикновенна градска малко употребявана и запазена кола
/Примера е съвсем случаен, рено, пежо, ситроен, опел са на сходни пари и години/
В същото време за 10 000 лева можеш да си купиш S- класа, но да оставим това.
за 10 000 лева можеш да си купиш Е класа дизел около 2000 година в отлично състояние с всички глезотии които се полагат на такава кола..
КОя е по хубава и коя бихте си купили...
Коя е по здрава.
Коя след 3 години ще струва повече при евентуална продажба.
В тия 3 години в които се возите има ли значение Д-то ви в каква кола се вози.....
Разликата в двата автомобила като модели е 10+ години...