Всички имаме коли, нали ?
aztek - напреднал
dyaneff написа:
Как така няма кой да ти помогне. Докарай ми колата и няма начин да не и намеря дефекта. Но по интернет не мога. Просто трябва да се направят някои замервания, за които не вярвам да имаш оборудване.
За да не си помисли някой нещо говорим за безплатна диагностика и ремонт. :partyman:
Кажи ми от къде си и ще ти я откарам,аз съм от Монтанския край.
aztek - напреднал
Chefo77 написа:
dyaneff написа:
Чефо не искам да споря. Обясни ми как една помпа няма да вдигне налягане за да стартира автомобила, а после ще има налягане за работа във всички режими на двигателя ? Положението с инжекторите е почти същото.
Обяснявам елементарното ми предположение: При ниски температури горивото е с един обем. При по-високи този обем се увеличава. Може точно тази миниатюрна разлика в наляганията да помага на помпата да тръгне. А това да означава тръгнала помпа. Нека закачи манометър и да мери налягането.
С това мнение и аз съм съгласен напълно,остава да проверя налягането на горивото и ще пиша.Утре няма да стане.На работа съм.
dyaneff - майстор
Лошо няма. Замери и налягането. Малко съм ти далеко - Варненско.
Chefo77 - майстор
Офтопик:
Аз само да уточня за обема и налягането, че Леон веднага ще ме емне - повишения обем гориво в константен обем на резервоара води до увеличаване на налягането вътре в него.
И измери налягането на горивото, което подава помпата, пак уточнявам заради него :cool:
КИМИ - специалист
На 100% ще ти пали от първия път ако си смениш клемореда на контактния ключ.

Не прави нищо друго- няма смисъл.
aztek - напреднал
КИМИ написа:

Това мога да го опитам и сам,без чужда помощ,ама трябва да се сдобия първо с друг.
dyaneff - майстор
КИМИ написа:

Какви са ти основанията за това?
Leon - специалист
Chefo77 написа:
Офтопик:
че Леон веднага ще ме емне - повишения обем гориво в константен обем на резервоара води до увеличаване на налягането вътре в него.
........
Е.... не разбраФ що да те емна... така си е!

:?:

п.п.

pV = RT
dyaneff - майстор
Leon написа:
Chefo77 написа:
Офтопик:
че Леон веднага ще ме емне - повишения обем гориво в константен обем на резервоара води до увеличаване на налягането вътре в него.
........
Е.... не разбраФ що да те емна... така си е!

:?:

п.п.

pV = RT
Не ти ли омръзна да се заяждаш тази вечер. :axe:
Leon - специалист
Що .. имаш нещо против това, което съм написал ли?

п.п.Не смесвай темите!!! :lol:

Тема "Мицубиши,проблем" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: