• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 17
Всички имаме коли, нали ?
рашкета - специалист
Велси, чети хубаво.Казах ако караш бая бързо и нямаш време за реакция.Ако щеш вярвай ама в Сарафово са ме застрелвали(със стария радар бях още :mrgreen: ) при ограничение 80 аз карах със 150 и след изстрела ми написаха акт със 112.Сам си смятай......
stiv1961 - майстор
рашкета написа:
Велси, чети хубаво.Казах ако караш бая бързо и нямаш време за реакция.Ако щеш вярвай ама в Сарафово са ме застрелвали(със стария радар бях още :mrgreen: ) при ограничение 80 аз карах със 150 и след изстрела ми написаха акт със 112.Сам си смятай......
Тази скорост на летището ли я постигна :-D
bulhomes2 - майстор
Какъв ти е модела на кобрата, че хваща камерите? Аз имам 2 и нито една от тях не ги лови. Обикновен радар го хваща още преди завоя (изплатили са се), но камера - никога и затова и аз си мислех, че камерите не излъчват вълни.
Junak - майстор
Камерата има датчик, който засича автомобила, но не измерва скоростта. Камерата се включва. Определянето на скоростта става на базата на няколко последователни снимки, и на базата на относителното преместване, като се знае времето между снимките, се определя скоростта. Ако нашия КАТне е намерил някакви други камери...
crez - майстор
рашкета написа:
Крез и Джони, знаете ли на колко метра приблизително могат да те засекат мобилните радари????Аз знам.
Обикновено успяват да те застрелят или ако си разсеян или ако караш изключително много над разрешеното.
Абе да ме пази и господ(освен кобрата). :lol: :lol: :lol:
Антирадара засича сигнала до 1 км.а може и повече да е, пряка видимост, но регистрирането става на не повече от 500-600 м. Моят е с 360 градуса обхват, т.е ако радара работи в едната посока той продължава да го регистрира и слад като го отмина. Имах и такъв случай, пътувам за Русе и след Плевен преди да започна да изкачвам Гривица радара писна там няма ограничение не е "доходно"местенце, но продължих да карам внимателно и на върха на Гривица след около 10-тина км. нашите се кротнали и стрелят. Значи когато съм бил в ниското по пряка видимост от около 4-5 км. радара е засякъл сигнала. Бяха спряли една кола явно сигнала който прихванах бе за нея.
bulhomes2 - майстор
Junak написа:
... Определянето на скоростта става на базата на няколко последователни снимки, и на базата на относителното преместване, като се знае времето между снимките, се определя скоростта...
Тъй си мислех и аз, ама виж Рашкета твърди, че неговия антирадар ги засичал :?
ivanj - специалист
И моя ги засича. Мобилните видях как работят,ще трябва да питам за стационарните,би трябвало и те да са на същия принцип.
velsi - Почетен майстор
Днес пробвах. Нищо не засече. В близост до камерата има сграда с автоматична врата. Засече нея, dве изписуквания, но от камерата нищо. Аз знам как реве като хване сигнал от радар, така че на камерата категорично не отчете нищо. Модела е whistler 1610.
bulhomes2 - майстор
И моите свиркат винаги покрай определени бензиностанции. Не се бях замислял, че е от вратите, но да - наистина са такива с автоматични врати.
Тук намерих някакъв, казват, че засичал и камерите... Ама много ефтину... Чак не е за вярване. Някой пробвал ли ги е?
http://prodavalnik.com/cobra-ssr-50-2-g ... -i11921621
Ще пусна и линк към официалния им сайт, че горния ще изчезне след някой ден. Тук пък други цени...
http://www.usa2bg.com/avto/radar-detekt ... ector.html

Мда. Най обичам сам да си отговарям. Видях си и единия от моите и за него пишат, че засичал камери... Засича на някой макарите...
http://www.usa2bg.com/avto/radar-detekt ... -8200.html
КИМИ - специалист
velsi написа:
Днес пробвах. Нищо не засече. .
Камерите не работят 24 часа- 3-до 6 в зависимост от дивеча за отстрел.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 17

Тема "За камерите на КАТ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: