Велси, чети хубаво.Казах ако караш бая бързо и нямаш време за реакция.Ако щеш вярвай ама в Сарафово са ме застрелвали(със стария радар бях още
) при ограничение 80 аз карах със 150 и след изстрела ми написаха акт със 112.Сам си смятай......

рашкета написа:Велси, чети хубаво.Казах ако караш бая бързо и нямаш време за реакция.Ако щеш вярвай ама в Сарафово са ме застрелвали(със стария радар бях ощеТази скорост на летището ли я постигна) при ограничение 80 аз карах със 150 и след изстрела ми написаха акт със 112.Сам си смятай......
рашкета написа:Крез и Джони, знаете ли на колко метра приблизително могат да те засекат мобилните радари????Аз знам.Антирадара засича сигнала до 1 км.а може и повече да е, пряка видимост, но регистрирането става на не повече от 500-600 м. Моят е с 360 градуса обхват, т.е ако радара работи в едната посока той продължава да го регистрира и слад като го отмина. Имах и такъв случай, пътувам за Русе и след Плевен преди да започна да изкачвам Гривица радара писна там няма ограничение не е "доходно"местенце, но продължих да карам внимателно и на върха на Гривица след около 10-тина км. нашите се кротнали и стрелят. Значи когато съм бил в ниското по пряка видимост от около 4-5 км. радара е засякъл сигнала. Бяха спряли една кола явно сигнала който прихванах бе за нея.
Обикновено успяват да те застрелят или ако си разсеян или ако караш изключително много над разрешеното.
Абе да ме пази и господ(освен кобрата).![]()
![]()
Junak написа:... Определянето на скоростта става на базата на няколко последователни снимки, и на базата на относителното преместване, като се знае времето между снимките, се определя скоростта...Тъй си мислех и аз, ама виж Рашкета твърди, че неговия антирадар ги засичал
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: