kalpev написа:Ще ми се да кажа и аз нещо по въпроса. Няколко години съм карал кола с десен волан в страна с ляво движение, където живеех. Само в началото е трудно докато се свикне. И поне за мен, кола с десен волан е много по-удобна за каране - силната ръка на волана, слабата само за превключване на скоростите.Никой не казва да се забранят, слагаш двоен пътен данък и решаваш въпроса." Който си има брада си намира и гребенче". Всяко различие от приетите норми се заплаща допълнително.Такса сгради в центъра на София е два пъти по висок от кв. Левски Г.
На крайните привърженици на забраната за автомобили с десен волан в България, мога да кажа, че това е много сталинистко и го няма никъде по развитите страни. В Лондон съм виждал коли с ляв волан да се движат спокойно - най-вече ретро и спортни автомобили, може би купувани от Германия, Италия и др.
А точно в родината на Сталин пък съм виждал, не една-две, а много коли с десен волан по пътищата.
Да, в България има закон за дясното движение, но това не значи, че колите с десен волан не го спазват и автоматично са незаконни. Предпоставките за ПТП идват, не от коя страна е волана, а от водачите им.
И всекидневно четем за загинали хора по пътя из нашата преса, нищо че колите им са с волан отляво.
По-скоро трябва да се замислим за това и да караме разумно всички, а не да роптаем по инако-то. Вижте статистиките - та, то война не ни трябва...цифрите са ужасни...
Доколкото знам-при някои застрахователи гражданската и каското на колите с десен волан са различни от тези с ляв.
Но пък цената на самия автомобил е основното, което кара хората да си купят такъв автомобил.