Ей го още един потомствен гражданин. Нямат си на идея, че на този свят има и друг живот. 

вт яну 23, 2024 11:41 pmMamaMy написа: Ей го още един потомствен гражданин. Нямат си на идея, че на този свят има и друг живот.По-скоро съм потомствен селянин. Но по никакъв начин не одобрявам анархията около мен и това, че всеки цървул живее с нагласата, че му се полагало нещо си...! Какъв друг живот? Живот на селски тарикати и хитреци на дребно.![]()
вт яну 23, 2024 11:07 pmhidrazin написа:Доста е забавно, как залюханите комундета си мислите, че сте мнозинство, и как ще се върне любимият ви социален експеримент.вт яну 23, 2024 10:41 pmAvas_co написа: Ще добавя нещо и ще ви оставя ...Айде пътувай де... Към царството на Морфей. Е за теб може и с евтина кока да те приемат.
![]()
P.S. Пак лъжеш като д'рът ман...ал. Нещо нормално за теб и темподобното малцинство.
вт яну 23, 2024 11:04 pmB0bi написа: ... И някак си го докара, че ти завиждам - не. Не мисля, че изкарваш повече пари от мен. Но не се и оплаквам от условията за разлика от теб. Не обичам да се хваля и да се присмивам на по-ниско стоящите от мен във всякакъв смисъл.Баси, как въртиш палачинката- цар си! Потвърждение на думите си нямаш, но нищо не пречи на фентъзито в главата ти.
вт яну 23, 2024 11:04 pmB0bi написа: .. Не мисля, че изкарваш повече пари от мен...
вт яну 23, 2024 10:36 pmB0bi написа: ...Други цепим по стотина километра за собствена сметка и осигуровки - на минималната...Тези двете не зная как може да се "пресекат", изречени от една уста, освен по един начин, несъвместим със Закона?
ср яну 24, 2024 7:11 amТрифон П.Трифонов написа: сравнително новата ти, вече на почти 12г. кола, естествено, че е справедливо да се облага с по голяма тежест.При евро 6?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: