П.П. Я пиосал си ми писмо:
Аве ей, майна, добре си стоиш наяден в София и раздаваш плоски шеги за коментари, ама си нямаш идея как се живее зимата по морето, когато всичките обекти са затворени. Нямаш си на идея каква част от скромният си зимен бюджет съм отделил, понеже предната кола изкиха заради многознайковци, които слагат стари болтове(а се пишат майсторчета) и те се късат, а после ми разказват играта с нов двигател за тая кола. И не стига, че взимам друга, че с цялата си високомерна софийска уяденост ще ми се подиграваш ли? За кой се имаш бе?
Тука си с червен картон вече!

Ми имах искреното желание да ти помогна в началото, но като видях, че не изпълняваш и как се отнасяш ми се изпари всичкото. Както знаеш професионалист и на ден ми минават поне 10 коли за ремонт, както и на колегата dyaneff но и той се отказа. Ма като си смотан давай си парите за помпички. Още в началото ти писах от колко до колко трябва да е компресията ти. Трябва да е между 28 и 34, а твоята колко е? Ако на всичките имаше поне 26-27 би било добре и със спрей ще палиш.
Продължавай с идиотските ти напъни. Аз съм дотук.