• 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 72
Всички имаме коли, нали ?
egomen66 - майстор
ivanovbg - майстор
Тинки, източиха ти парите лев по лев и май няма ефект. Не разбра ли че няма да палиш? Оставяй го само на някоя по стръмна улица до края на март поне.

П.П. Я пиосал си ми писмо:
Аве ей, майна, добре си стоиш наяден в София и раздаваш плоски шеги за коментари, ама си нямаш идея как се живее зимата по морето, когато всичките обекти са затворени. Нямаш си на идея каква част от скромният си зимен бюджет съм отделил, понеже предната кола изкиха заради многознайковци, които слагат стари болтове(а се пишат майсторчета) и те се късат, а после ми разказват играта с нов двигател за тая кола. И не стига, че взимам друга, че с цялата си високомерна софийска уяденост ще ми се подиграваш ли? За кой се имаш бе?
Тука си с червен картон вече! :x

Ми имах искреното желание да ти помогна в началото, но като видях, че не изпълняваш и как се отнасяш ми се изпари всичкото. Както знаеш професионалист и на ден ми минават поне 10 коли за ремонт, както и на колегата dyaneff но и той се отказа. Ма като си смотан давай си парите за помпички. Още в началото ти писах от колко до колко трябва да е компресията ти. Трябва да е между 28 и 34, а твоята колко е? Ако на всичките имаше поне 26-27 би било добре и със спрей ще палиш.
Продължавай с идиотските ти напъни. Аз съм дотук.

:partyman:
nikolson - майстор
toolegittoquit написа:
Правя. Днес бях при 3-ма майстори.
Колко плати на трите места общо?
шоп - майстор
nikolson написа:
toolegittoquit написа:
Правя. Днес бях при 3-ма майстори.
Колко плати на трите места общо?

:-D, как колко?
0 лева. Предполагам те нищо не са правили, просто Тинки си е чесал езика както тук и е имал устна консултация:-)
Kirilpm - специалист
ivanovbg написа:
Тинки, източиха ти парите лев по лев и май няма ефект. Не разбра ли че няма да палиш? Оставяй го само на някоя по стръмна улица до края на март поне.

П.П. Я пиосал си ми писмо:
Аве ей, майна, добре си стоиш наяден в София и раздаваш плоски шеги за коментари, ама си нямаш идея как се живее зимата по морето, когато всичките обекти са затворени. Нямаш си на идея каква част от скромният си зимен бюджет съм отделил, понеже предната кола изкиха заради многознайковци, които слагат стари болтове(а се пишат майсторчета) и те се късат, а после ми разказват играта с нов двигател за тая кола. И не стига, че взимам друга, че с цялата си високомерна софийска уяденост ще ми се подиграваш ли? За кой се имаш бе?
Тука си с червен картон вече! :x

Ми имах искреното желание да ти помогна в началото, но като видях, че не изпълняваш и как се отнасяш ми се изпари всичкото. Както знаеш професионалист и на ден ми минават поне 10 коли за ремонт, както и на колегата dyaneff но и той се отказа. Ма като си смотан давай си парите за помпички. Още в началото ти писах от колко до колко трябва да е компресията ти. Трябва да е между 28 и 34, а твоята колко е? Ако на всичките имаше поне 26-27 би било добре и със спрей ще палиш.
Продължавай с идиотските ти напъни. Аз съм дотук.

:partyman:
Аз не знам какво желание имаш да му помогнеш след всичко което тинки изписа в темата за вентото,явно все още има добри хора.А според мен колкото и да се напъваме във форума файда няма,проблема му е в главата(не на форда) :lol:
toolegittoquit - майстор
kr1100 написа:
Тинки Тинки отдавна ти писах 2 те недвижими талиги за скраб. Недей пиши повече, че пак ще я заключат темата и то с абсолютно право
Не, човек, споделям аз резултати и питам за съвети, намери се един хубостник да ми обяснява колко съм "тъп". Това имам, гледам да направя с него възможно най-доброто. Скакво ще возя нещата, да ми кажеш? Или ще взема 200лв на скрап с цена на желязо 14 стотинки и ще си избия една кола за 1500лв и друга за 500лв?
ivanovbg написа:
Заставам зад думите си и моето отношение е отговор на твоето. Не, не знам за колите, хората и всичкото останало.
Kirilpm написа:
,проблема му е в главата(не на форда) :lol:
Проблемът е, че все покрай всички други разходи не мога да събера сума за читава кола, а когато го направя, не е сигурно дали няма да си купя второ "Венто", понеже помощ и обективен съвет - от никъде. Всички те гледат като касичка. И тръгнах да обикалям, понеже днес направих уговорка със сериозен човек за основен преглед на колата, а той не се появи където му е сервиза.
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
...изписа в темата за вентото
Тая тема, в която трябваше да пробивам дросела няколко пъти и в крайна сметка АГУ-то да го изхвърля и да сложа обикновена газова, след като имах проблем с датчици, малко въздух и не много добри настройки на АГУ ли? Където Иванов ме кара да пробивам и се правих на маймуна, докато опитно установя проблема ли? Или всичко беше един фарс, да ми се гледа сеира? Защото тая АГУ успях да я подкарам. И колата вдигаше повече от 180км/ч на газ, също както и въртеше гуми като побесняла, като си отпуснеш леко крака. И това без да пробивам дросели с газова, която не става за тая кола.
egomen66 написа:
Как майсторски лавира , между мненията на съфорумниците...евала Тинки.
Не лавирам, искам да изпълня каквото мога и да направя каквото мога. Не всичко става, още повече на момента. В момента с това разполагам и гледам как да го направя да бъде "нещо".
пишман_майстор - майстор
Аз само се записвам за темата. Поразбирвам малко от дизел, нека я прочета първо, че е станала като роман дълга.
gogo7777 - майстор
Всеки разбиращ от дизелови агрегати е добре дошъл в темата. Досегашните майстори не успяха да запалят Форда на Тинки.

Тинки, що не организираш един кастинг за монтьори.....? :lol:
toolegittoquit - майстор
gogo7777 написа:
Тинки, що не организираш един кастинг за монтьори.....?
Не е това мястото за шегите. Единият от майсторите все пак погледна колата доста по-сериозно, но най-рано след месец можел да я ремонтира. Все пак му стана нещо интересно - някакъв автоматичен смукач според него не бил както трябва. :?
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 72

Тема "Дизел Ford 1.8D пали само на бутане, когато е студен." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: