Ами, след месец - по добре да изчака да мине и февруари. Предполагам е вежлив отказ. Добре , че не му показа компресията. Нали уж нямахте работа зимата по морето?

ivanovbg написа:Ами, след месец - по добре да изчака да мине и февруари. Предполагам е вежлив отказ.Казах му компресията веднага. Но е видимо, че имаше разкостени коли пред него. Най-интересното е, че прибрах колата към 16:30. Сега е 22:30 и вън е по-хладно, отколкото през деня. Но колата запали на 4-5 завъртане на стартера. Е кажи ми, като е компресия и двигателят е студен, как по дяволите ще запали без проблем. Аз това долу-горе искам.
stoianov_n написа:Там обаче е друг човек, държи се добре, не заплашва...Да, когато се отнасят към мен с уважение, не просто съм склонен и аз да го правя, а то е задължително. Обръщам тона, когато ми писне или някой се пробва да ме пуска по пързалката. Честолюбието ме гони често.
Kirilpm написа:А същия господин дето не е тинки мен ме убеждаваше на лично че четките били на 3/4 от новитеТова съм го писал преди в действителност да го отворя и разглобя самият стартер. Като си мислех, че има проблеми с четките, а после като го отворих се оказа, че са здрави. Мисля, че и тук писах от къде е стартера. Все още имам снимки от размера на четките, като ги искаш мога да ти ги дам. Оказа се, че съм си мислел, че са четки, а те са били на 3/4 от новите. Много мразя да ме обвиняват, имай го предвид. Следващият път като обърна тона и някой се чуди защо къмто различните хора ползвам различен тон.
ivanovbg написа:Та така. Ако не стане - както каза Жорката ... в моргата.Аз бих искал да я правя, но не в момента. В интерес на истината е в добро техническо състояние и запазено купе. Само боята на едно място е с изпопадал лак. А пък то не е съвсем автоматичен смукач, ами обогатител, когато е студена?
Всички отсичат по нещо - дали дюзи, дали стартер. И искат да почваме със сваляния, заменки и т.н.Егати монтьорите...тия за кви се мислят
gogo7777 написа: Май май след като се подкара Фродо ще трябва да се кърпи генерация.Генерация - друг път. Сигурно изпуска ЕГР, който тук се задейства вакуумно. Хич не ми дреме дали ще пуши не от където трябва, стига да върви. А електрожен си имам и у нас.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: