Тинки, за 180 лева на месец за жени ... абе ти да не си на абонамент при някоя

nikolovvd написа:Като си толкова добър в сметките, а сега раздели тази сума на 12, защото заплата се получава всеки месец, т.е. 12 пъти в годината. После на 4 или 5, защото едва ли ги изтъркваш гумите за 1-2 години. При нормално каране комплект гуми изкарват 5-6 години преди да останат 4 мм от грайфера.Ако не можеш да отделиш 10 лв. на месец за гуми, що се мъчиш да бачкаш?А сега в сметките добави, че тоя месец съм дал 150лв за лекарства и 100лв за стартер, колкото да вкарам колата в движение. Така че не дръж сметка. Твоите сметки ги правиш без кръчмаря. Между другото, нали казваш, че гуми на 5 години са за кофата, а пък грайфер 4мм е малко? Нали не караме на минимума? То ако ще ми правиш сметки, то и в момента карам с 5 годишен континентал с грайфер доста над 4мм? Ква е разликата, освен че са 30 кинта?
Chefo77 написа: Да бе, Петко циганина и той така мислеше, преди да блъсне със сто и кусур ЕС-класата в кофата на фадромата ... Ама фадромата не помръдна, да знаеш ...Петко циганина е трябвало да се засили още...
thinkpad написа:Зил? Ако беше Зил нямаше хич да пиша, момкоkuger написа:Сори, малък си!!Кугер, ти ЗИЛ ли караш?Иначе аз гледам да си взема нещо читаво, но за едни зимни гуми по 180лв/бр трябва половин месец да живея на фотосинтеза. Нямам проблем с ядене на гуми, иначе. Тези пари ги давам за жени. Те без това не правят разлика между Барум и Континентал.
thinkpad написа: А сега в сметките добави, че тоя месец съм дал 150лв за лекарства и 100лв за стартер, колкото да вкарам колата в движение.С или без кръчмар имам една кола, на която сменям само масло и филтри, и сипвам гориво.
thinkpad написа:Предната кола я карах 7 години със 4 нови летни гуми и за това време им изтърках половината грайфер.Това за малко над 50к км.Да речем че разхвърляш тия 720 лв на 7 години и получаваш по 100 лв на година.Добре тинки колко ти е гражданската на година а винетката а прегледа ? А сега ми кажи със гражданската,винетката и прегледа можеш ли да убиеш човек.За прегледа отчасти да ако дръгела съвсем се е разпаднал.Кат окажете така ама то 4 гуми много пари -ми купувай ги една по една бе кой те кара 4 по 4 да ги вземаш.И накрая както казва шефа ми -на днешно време да имаш кола е скъпо удоволствие-тинки като нямаш пари си купи колело или скейтборд или тротинетка или 2 чифта цървули аман вечеnikolovvd написа: Ти да не живееш в Египет? Минималнага работна заплата в България е почти 2 пъти по голяма, а ако ти кажа каква е средната, сигурно удар ще получиш. А това, че колата е оръжие, го осъзнаваме, когато стане белата.4 гуми по 180лв = 720лв А е много лесно да си моралист, докато се хвалиш с нова кола и как гумите ти били по над 300лв.
thinkpad написа:Превземате се тук сериозно. Колите са за каране, не да се мислят постоянно. И да се чудя как влияе разликата от ЦЕЛИ 2 милиметра между лява предна гума и задна дясна на дълговечността на бла-бла-бла...Ами вземи попитай инженерите дето проектират автомобилите.
kuger написа:Ся и аз ако кажа, че съм с Дебица зимни, ще ме изядат.Това у-во е от гоуемо значение, но в поледица си требат подходящи гуми. С галоши ни върви и ни спира пустото возило.![]()
Пичове, колата върви заради устройството зад волана, не от гумите, ако ми разбирате правилно.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: