Тинки, за 180 лева на месец за жени ... абе ти да не си на абонамент при някоя

nikolovvd написа:Като си толкова добър в сметките, а сега раздели тази сума на 12, защото заплата се получава всеки месец, т.е. 12 пъти в годината. После на 4 или 5, защото едва ли ги изтъркваш гумите за 1-2 години. При нормално каране комплект гуми изкарват 5-6 години преди да останат 4 мм от грайфера.Ако не можеш да отделиш 10 лв. на месец за гуми, що се мъчиш да бачкаш?А сега в сметките добави, че тоя месец съм дал 150лв за лекарства и 100лв за стартер, колкото да вкарам колата в движение. Така че не дръж сметка. Твоите сметки ги правиш без кръчмаря. Между другото, нали казваш, че гуми на 5 години са за кофата, а пък грайфер 4мм е малко? Нали не караме на минимума? То ако ще ми правиш сметки, то и в момента карам с 5 годишен континентал с грайфер доста над 4мм? Ква е разликата, освен че са 30 кинта?
п.п 10 кинта са ми 2 дена обяд. Смятай дали ще ям обяд или...гуми...
Chefo77 написа: Да бе, Петко циганина и той така мислеше, преди да блъсне със сто и кусур ЕС-класата в кофата на фадромата ... Ама фадромата не помръдна, да знаеш ...Петко циганина е трябвало да се засили още...