• 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Всички имаме коли, нали ?
hidrazin - майстор
вт сеп 03, 2024 7:15 amESPACE написа:
Откога пък еко категорията от прегледите има отношение към данъците?
От никога. Просто моя грешка. За данъците играе роля EURO категорията.
:partyman:
Научен пробив: CO₂ се превръща в мощен антиоксидант за борба със стареенето https://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0%BE ... 12683.html
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ср сеп 25, 2024 9:17 amТрифон П.Трифонов написа:
Научен пробив: CO₂ се превръща в мощен антиоксидант за борба със стареенето .
Аз откога дишам в кесия...
stefanjor - специалист
Да споделя и аз за прегледа...
Колата е дизел 1,9 2007 г. с премахнат катализатор и DPF.
Мина без проблем.
От пункта казаха, че за дизелите нивата са доста завишени и няма от какво да се притеснявам... за сега.
djogobg - специалист
Значи, има ли софтуер, има и как да се заобиколи. Това, че се изпращат данните към централни сървъри не значи, че някой програмист не е изкарал едни 5 бона, за да намери вратичка и да направи достатъчно лесен за употреба хак.
Пример - моята колица, оказа се, че и катализаторът ми даже бил ок, ламбда добре, ама СО през покрива. Защо? Може би свещите, дето са на 45 000 км вече, или пък, защото един резервоар бензин(95 без добавка, даже на Николчето добавката не слагам) престоява по 3-4 месеца, щото карам на газ, но хората си казаха - ако искаш, оправи го и ела пак или може и сега да минеш. Е, минах сега. Тъй или иначе ще сменя свещите, а при положение, че карам на газ е доста безсмислено да се вайкам, какви са показателите на бензин.
Така че, какво постигна тази допълнителна идиотщина? Нищо. Пушилниците ще си пушат законно, газифицираните. с по-старите коли ще платим 40-50 отгоре на прегледа, тея, дето карат на бензин, като цяло нямат толкова проблеми, освен, ако не са махнали катализатора.
brum - майстор
Софтуера и без задна вратичка се лъже ако замениш тестера с емулатор. Тия дето работят по пунктовете ако искат да излъжат нищо не ги спира.
ivanovbg - майстор
пон окт 14, 2024 5:56 pmbrum написа:
Софтуера и без задна вратичка се лъже ако замениш тестера с емулатор. Тия дето работят по пунктовете ако искат да излъжат нищо не ги спира.
Принципно на прегледите нищо не правят. Нашия автомобилен парк е доста стар и няма как да се приведе напълно в ред. Като се разчуе, че при някой пункт много връщат просто хората спират да карат там коли и пункта ще е пред фалит. Щат не щат ще манипулират данните по често, особено за малки отклонения.
https://youtube.com/shorts/XVRO9ORqMnM? ... Iw9EBgsAyi

Естествено, ..SAN! Мощни и бързи не се съчетава с екологични.
Ал_ - специалист
Очаквано, след проблем с двигателя и 4 бутала за смяна, от които - едното пробито -може да е мини, ама не мина :-D за пробата - нов катализатор куча марка с лоша заварка, и тъкмо ми пишат от пункта - 0.0, квото и да значи това :-D но прегледът е минат
пет май 09, 2025 1:39 pmАл_ написа:
Очаквано, след проблем с двигателя и 4 бутала за смяна, от които - едното пробито -може да е мини, ама не мина :-D за пробата - нов катализатор куча марка с лоша заварка, и тъкмо ми пишат от пункта - 0.0, квото и да значи това :-D но прегледът е минат
Все пак е Мини. Честито!
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46

Тема "ГТП вече само онлайн" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: