• 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 56
Всички имаме коли, нали ?
vencil - специалист
Не стана ли вече време за летните :? , давайте нова темата че ей сега ще се извърти времето и пак ще стане време за зимни:-D
hidrazin - майстор
К'ви летни? Който е слагал зимни, да си решава проблема.
Аз такъв нямам.
:partyman:
нед фев 09, 2025 12:58 pmvencil написа:
Не стана ли вече време за летните :? , давайте нова темата че ей сега ще се извърти времето и пак ще стане време за зимни:-D
Не виждам какво ти пречи да опиташ, а и нова тема да сътвориш.
Карал съм целогодишно и с летни, включително едномесечно, зимно пребиваване на Боровец.
DundyTheCroc - майстор
нед фев 09, 2025 12:58 pmvencil написа:
Времето си стана баш как трябва, сложих следващата партида мезе, за гуми не знам, тази година кола не съм карал :-D
Прикачен файл:
meze.jpg
vencil - специалист
Изображение
Зае*и тия гуми, я кажи рецептата :wink: .
DundyTheCroc - майстор
То рецептата не е нищо сложно, ред морска сол, ред пръжка, отгоре пак се покрива със сол и седи така 24 часа. После се измива и се оставя накиснато в студена водица в рамките на 24 часа, като водата се сменя няколко пъти. Подправките на вкус, класиката е черен и червен пипер плюс чубрица, в случая жената взе някаква готова подправка за филе "Елена".
Класика в жанра. Браво!
Опитайте, на следващ етап, контролирано осоляване, мариноване, ферментация.........!
Наздраве!
DundyTheCroc - майстор
Ей сега режа мезе и сипвам, наздраве!
kr1100 - майстор
нед фев 09, 2025 11:05 amТрифон П.Трифонов написа:
.....Имах едно "лятно" БМВ някога. Същото преживя и ми служи по време на няколко бедствени положения по варненско, като нито веднъж не се наложи да го бутат или дърпат, докато съм бил гарнитура между волан и седалка. А колко предно задвижвани останаха в преспите, "ум да ти зайде".
И това беше 2005 г когато падна 1 м сняг и парализира Варна ли ? И бул Вл.Варненик го изчистиха само платното от страна на автогарата ли ??? :-D :?
1седмица джангърках с вериги Певаг на задно по улиците.
Началото на януари 2008, без вериги.
Не бих причинил такова нещо на Е36 M , 99та!
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 56

Тема "" Време ли е да слагаме зимните гуми ? "" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: