• 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 56
Всички имаме коли, нали ?
kr1100 - майстор
нед фев 02, 2025 10:21 amпишман_майстор написа:
Зимни та зимни, аве не е ли време вече за летните .
Абе :? :?
Понеже не съм сменял летните заради нескончаемите ремонти отново минавам по 1 много стръмен сокак бетониран/ 2 коли не се разминават - изчакване/ И като спра да изчакам/ няма видимост - зиг заг м/у блокчета/ отсрещия , трудно започвам да драпам нагоре при влажно време или дъжд.
Защо не ги смених - затварянето на основната улица беше за 2 седмици , сега ще е за 40 дни, като гледам темпа на работа :? :? :?
https://photos.app.goo.gl/hCr5TvXzYKWGkCoFA
https://photos.app.goo.gl/n9zLMYxQB3oB7LAn9
https://photos.app.goo.gl/sTyefCKzczNMhJmj9

Гога, да ги оставя на колата за една десятка или в мазето?
Дънди, ти как мислиш? Справят ли се тузи гуми, мятайки се най-вече из нивите?
Днес просто покарах. Исках да разбера колко може само на задно, на заледен път- черен лед. В снега и калта е повече от ясна работата, а тук проверих качествата на гумите.
Нисанката няма такава възможност. Перманентно 4х4 е. Също яко, още по добро за пътя, но липсва тоя fun, поне не по този начин.

пп.Елелеее, тирето бях забравил!
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на съб фев 08, 2025 7:06 pm, променено общо 1 път.
hidrazin - майстор
Гумите ти от първия клип са тотални галоши!!!
Как мое зимата да караш с такива? Опасен си за околните! :-D
:partyman:
съб фев 08, 2025 7:05 pmhidrazin написа:
Гумите ти от първия клип са тотални галоши!!!
Как мое зимата да караш с такива? Опасен си за околните! :-D
Щях да сгазя кучетата, което щеше да възпали поне три местни организации за защита на нещо си.
Вероятно биха пледирали за отнемане на стопанските ми права!
Не мога да разбера- какво не му харесват повечето водители на задното предаване! Простата джипка си джитка дори само на задно, при условия в които се карат 95% от колите през зимата- на пътя.
Имах едно "лятно" БМВ някога. Същото преживя и ми служи по време на няколко бедствени положения по варненско, като нито веднъж не се наложи да го бутат или дърпат, докато съм бил гарнитура между волан и седалка. А колко предно задвижвани останаха в преспите, "ум да ти зайде".

пп. Както бях обещал в едно от клипчетата, според направените три измервания, средният наклон е 12.857%. Първите 7-8 метра, точно от където започва изкачването, е доста по сериозен, но разстоянието е прекалено късо за наличната американска техника, ползваща GPS.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на нед фев 09, 2025 11:44 am, променено общо 1 път.
Svetoslavoff1 - майстор
нед фев 09, 2025 11:05 amТрифон П.Трифонов написа:
Не мога да разбера- какво не му харесват повечето водители на задното предаване!...
- Гевезета, сър ! :)
Преди години голяма част от колите, от любима поради липса на други марка, бяха със задно. На такава и започнах след курса и учудващото беше, че никога не ме подвеждаше в скитанията по родните балкани, но в града ми скрояваше номера.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
:-) Още ли си ги мерите :-)

Изображение
Хубавото е, че не обсъждаме ангажираните със снегопочистването, хаха.
Едно време какви зимни гуми е имало, но хората не са ги оценявали. Все повече си харесвам в момента ползваните "галошки".
нед фев 09, 2025 11:46 amn_a написа:
:-) Още ли си ги мерите :-)
Естествено, Кака.
Един ластик не го ли опъваш, свива се и губи кондиция.
hidrazin - майстор
нед фев 09, 2025 11:05 amТрифон П.Трифонов написа:
Не мога да разбера- какво не му харесват повечето водители на задното предаване!
Кой е тоя дето не харесва задното предаване? :?
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 56

Тема "" Време ли е да слагаме зимните гуми ? "" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: