stoianov_n написа:toolegittoquit написа: ------------------------
VW не си купувайте никога! Прехвалени пърдялки! Личен опит!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е тва ся го видях.
Къв опит имаш ти бе...с фв.?
Искам да те питам как достигна до този извод?Обясни по подробно.Ако искаш да отворим друга тема.
Всички имаме коли, нали ?
stoianov_n
- специалист
154 мнения в ""Най-добрия" автомобил втора ръка"
toolegittoquit
- майстор
А VW са кочини. Който иска да си спести главоболията, да си избере друга марка втора ръка. Това по темата. И кое е най-лошото? Всички ги хвалеха, включително много хора имаха добро мнение за тях и в тоя форум.
toolegittoquit
- майстор
Kirilpm написа:Това че ти си мърляч,не значи че VW са лоша марка.Сега отивай да продаваш хубавото венто на части.Смених му всичките консумативи и много други неща, които далеч не са консумативи. Обясни ми защо съм мърляч? Колите си ги гледам като принцеси. Няма хоп-троп - веднага се ремонтират проблемите. Какво повече? Или съм такъв, защото не съм ти симпатичен? И спрете да ме месите в темите си.
toolegittoquit
- майстор
Chefo77 написа:Какво му стана, не може ли да се оправи???Може, но искат 600+лв. Коляновият вал искат да свалят. С коeто колата ще ми стъпи сигурно вече на 4000лв. Сменил съм ламбда друга, TPS, плочка дебитомер, газовото части, акумулатор, картерна вентилация, самата дросел клапа, други датчици, жила и водачи на ел.стъклата, всички консумативи, някои маркучи, правих й парното, изкърпих й всички проблеми с кабелите, смених лагер на главина и т.н и т.н
Значи, тъкмо се порадвах, че бях в вкарал в ред...и...
Kirilpm
- специалист
Chefo77 написа:Съжалявам за Вентото, т.е. съжалявам теб за главоболията и пръснатите париНа вентото като цяло нищо му няма,може да се поправи за половин час без никакво сваляне на коляновия вал,но понеже дъмби е много по-умен от всички останали ще го оставя сам да се сети как става това
Какво му стана, не може ли да се оправи???
toolegittoquit
- майстор
Kirilpm написа: На вентото като цяло нищо му няма,може да се поправи за половин час без никакво сваляне на коляновия валТвоите колеги майстори ми казват друго. Писах ти и на ЛС - като е половин час - кажи ми адрес да карам колата и пари, които искаш. Ама ако не изкара колкото беше ми написал на ЛС - мисли му. На кого да вярвам - на теб, на други двама механици или после защо гледам автомайсторите накриво?
Питах и на други места и никой не даде варианти за ремонт без сваляне на вала или смяна на двигателя.
И ако бях по-умен от всички, колата в момента нямаше да е в сервиза. И ако още веднъж ми кажеш "мизерник" няма да съм толкова любезен. Истината е, че чуя ли нещо че не е както трябва - или аз го правя, или го давам на място уж където могат да го оправят. Ако знаех, че има нещо нередовно с търкалцето, щях да го сменя още с ангренажа. Аз давам пари с идеята да пестя пари и да не чакам нещо до последно да сдаде багажа, да се счупи и да повлече след себе си още проблеми.
Последна промяна от toolegittoquit на пет ное 27, 2015 8:32 pm, променено общо 3 пъти.
Тема ""Най-добрия" автомобил втора ръка" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература