• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 16
Всички имаме коли, нали ?
stoianov_n - специалист
stoianov_n написа:
toolegittoquit написа:
------------------------
VW не си купувайте никога! Прехвалени пърдялки! Личен опит!
:lachtot: :lachtot: :lachtot: :lachtot: :lachtot:
Е тва ся го видях.
Къв опит имаш ти бе...с фв.? :x
Искам да те питам как достигна до този извод?Обясни по подробно.Ако искаш да отворим друга тема.
Kirilpm - специалист
Ако беше малко по-уважителен в изказванията си сигурно някой щеше да му каже как да си стегне кочинката,сега аз няма да съм този някой :wink:

Прикачен файл

1.png
toolegittoquit - майстор
А VW са кочини. Който иска да си спести главоболията, да си избере друга марка втора ръка. Това по темата. И кое е най-лошото? Всички ги хвалеха, включително много хора имаха добро мнение за тях и в тоя форум.
Kirilpm - специалист
Това че ти си мърляч,не значи че VW са лоша марка.Сега отивай да продаваш хубавото венто на части.
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
Това че ти си мърляч,не значи че VW са лоша марка.Сега отивай да продаваш хубавото венто на части.
Смених му всичките консумативи и много други неща, които далеч не са консумативи. Обясни ми защо съм мърляч? Колите си ги гледам като принцеси. Няма хоп-троп - веднага се ремонтират проблемите. Какво повече? Или съм такъв, защото не съм ти симпатичен? И спрете да ме месите в темите си.
Chefo77 - майстор
Съжалявам за Вентото, т.е. съжалявам теб за главоболията и пръснатите пари :(
Какво му стана, не може ли да се оправи???
toolegittoquit - майстор
Chefo77 написа:
Може, но искат 600+лв. Коляновият вал искат да свалят. С коeто колата ще ми стъпи сигурно вече на 4000лв. Сменил съм ламбда друга, TPS, плочка дебитомер, газовото части, акумулатор, картерна вентилация, самата дросел клапа, други датчици, жила и водачи на ел.стъклата, всички консумативи, някои маркучи, правих й парното, изкърпих й всички проблеми с кабелите, смених лагер на главина и т.н и т.н
Значи, тъкмо се порадвах, че бях в вкарал в ред...и... :axe: Сега вече те разбирам защо не обичаш VW.
Kirilpm - специалист
Chefo77 написа:
Съжалявам за Вентото, т.е. съжалявам теб за главоболията и пръснатите пари :(
На вентото като цяло нищо му няма,може да се поправи за половин час без никакво сваляне на коляновия вал,но понеже дъмби е много по-умен от всички останали ще го оставя сам да се сети как става това :roll:
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
На вентото като цяло нищо му няма,може да се поправи за половин час без никакво сваляне на коляновия вал
Твоите колеги майстори ми казват друго. Писах ти и на ЛС - като е половин час - кажи ми адрес да карам колата и пари, които искаш. Ама ако не изкара колкото беше ми написал на ЛС - мисли му. На кого да вярвам - на теб, на други двама механици или после защо гледам автомайсторите накриво?
Питах и на други места и никой не даде варианти за ремонт без сваляне на вала или смяна на двигателя.
И ако бях по-умен от всички, колата в момента нямаше да е в сервиза. И ако още веднъж ми кажеш "мизерник" няма да съм толкова любезен. Истината е, че чуя ли нещо че не е както трябва - или аз го правя, или го давам на място уж където могат да го оправят. Ако знаех, че има нещо нередовно с търкалцето, щях да го сменя още с ангренажа. Аз давам пари с идеята да пестя пари и да не чакам нещо до последно да сдаде багажа, да се счупи и да повлече след себе си още проблеми.
Последна промяна от toolegittoquit на пет ное 27, 2015 8:32 pm, променено общо 3 пъти.
Chefo77 - майстор
Аз не харесвам VW по съвсем различни причини от това, че са лоши автомобили! Не харесвам и Самсунг, но това не ги прави лоши производители на техника!
За 600 лева няма ли да си вземеш друг двигател, ебаси! А без поне сваляне на вала няма да стане.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 16

Тема ""Най-добрия" автомобил втора ръка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: