чет яну 02, 2025 4:03 pmbrum написа: ...Аз па не съм скромен. Искам маалко по-старото G. Онова с редукторните мостове дето спряха да го правят.

съб яну 04, 2025 8:53 pmMamaMy написа: Кажи направо, че си искаш УнимогАми няма да е зле с 2г .и кусур разкопки на улица/ път 1.3 км. И олигофрените се сетили ,че на улицопътя с широчина 6м и завой с ТИР н еможеш да се разминеш защото ти навлиза в твоето платно. Вече има проект за 7м разширение изсмукано и изпълнено от идиоти то бетер от олигофрени - да разкопаеш за разширението и да го утъпкаш с мини валяче командвано от земята. Ами нали като стъпи 1 ТИР на това недоутъпканото от минивалячето там ще пропадне пътя ??![]()
вт дек 31, 2024 10:13 pmБоборана написа: Здравейте, група. Първо, весело посрещане на новата година, живи и здрави.Koла от България. Колкото и пари да дадеш за ремонти, все ще спестиш някой лев. И знаеш какво си сменила по колата .
След дълго чудене се спрях на най-симпатичния за мен автомобил - Fiat Sedici. Спряла съм се на нещо между 2010 и 2015, като цените при българските търговци са почти двойно по-ниски от тези в салоните в Германия. Чувала съм, че при у нас се внасят възможно най-измъчените евтини коли, но въпросът ми е заслужава ли си да се дадат 6-8 хиляди евро в чужбина за хипотетично здрава кола, вместо да се купи същата от България на 8-9 хил. лева?
Нали след това могат доста неща да се поправят за до 2-3 хил. лева и пак да е по-изгодна покупката от България? Става дума за коли на бензин.
Ще съм ви благодарна да споделите мнение. Първо питах в Бг мама, но там мацките дават противоречиви мнения. Надявам се тук мъжете да са по-наясно с материята.
чет яну 16, 2025 12:28 amMamaMy написа: Точно щях да пиша. В полско фиатче въобще не мога да вляза. В малката маратонка на снимката никак. В "по-голямата" му версия се возя като единствен пътник отпред с максимално дръпната седалка и колене върху таблото. Горе долу в Смарт по същия начин. Тико и всичките му производни само настрани отзад. А карах Трабанти повече от 10 години. А'мчи кое е повече кола? В Мини само съм се качвал, но беше учудващо добре. Става дума за новото. В стария модел не съм се качвал.И возят ТВЪРДО ,спортно окачване.
К'во им харесват на тези Ферарита и Поршета не знам. Теснотия голяма било. И гроздето едно кисело...![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: