• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Всички имаме коли, нали ?
gogo7777 - майстор
чет яну 02, 2025 1:02 pmChefo77 написа:
Абе хората са казали - хвали старо, ползвай ново. Никой не сменя 20 годишна за 60 годишна. Виж, обратното сме го виждали неведнъж :wink:
С кеф бих карал мерцедес 111,123 или някой стар Мустанг
:drinkers:
zz_stefanov - майстор
чет яну 02, 2025 1:59 pmgogo7777 написа:
Абе хората са казали - хвали старо, ползвай ново. Никой не сменя 20 годишна за 60 годишна. Виж, обратното сме го виждали неведнъж :wink:
И аз, но дали ще ни е кеф да ги поддържаме.

Пак на старо, та от съвсем скоро едно от моите вече кара малко под три годишно Санта Фе пълен хибрид, внесено от САЩ. С отстраняването на 'козметичните дефекти', поевропейчването и технотеста малко под 50к. Риск има, но вносителят се оказал коректен.
gogo7777 - майстор
чет яну 02, 2025 2:17 pmzz_stefanov написа:
И аз, но дали ще ни е кеф да ги поддържаме.
Едва ли ще е проблем поддържането. Какво мислиш, че ще се счупи в тези автомобили?
Chefo77 - майстор
чет яну 02, 2025 1:59 pmgogo7777 написа:
Сигурно. И аз не бих ги пропуснал и им се кефя, но все пак бих избрал новата S-classe :)
brum - майстор
чет яну 02, 2025 3:02 pmChefo77 написа:
Сигурно. И аз не бих ги пропуснал и им се кефя, но все пак бих избрал новата S-classe :)
Аз па не съм скромен. Искам маалко по-старото G. Онова с редукторните мостове дето спряха да го правят :) .
Николов Н. - специалист
Прикачен файл:
M. BENZ  class.jpg
Неосъществима мечта.
lyubohar - майстор
ср яну 01, 2025 6:05 pmzz_stefanov написа:
Любо, лошото е че смислените евтини коли (не на евтината базовата модификация) станаха по 40-50К.
И аз се бях запалил като теб, мога да си го позволя, но ми мина.
Е,аз карам "евтини" базови коли.Предната си я поръчах както аз я искам.Сегашната-каквото беше нивото.
35000лв.Ама колите са за да те возят от т.А до т.Б!Останалото е келешлък!
Тук има една "кака" с 15000 безмислени поста,че и разбира освен всичкото друго и от коли.
Сигурно е карала Шкода от ония с двигателя отзад.Дали знае,че почти всичко сега в Шкода е Фолксваген!
Или и Фолксвагена не струва!
(Не че всички коли струват парите,които им искат!)
Едни ламарини с дебелина 0.5мм.Не дай боже да се забие някой в теб...
zz_stefanov - майстор
чет яну 02, 2025 4:18 pmlyubohar написа:
Любо, лошото е че смислените евтини коли (не на евтината базовата модификация) станаха по 40-50К.
Е,аз карам "евтини" базови коли.Предната си я поръчах както аз я искам.Сегашната-каквото беше нивото.
Тук има една "кака" с 15000 безмислени поста,че и разбира освен всичкото друго и от коли.
Сигурно е карала Шкода от ония с двигателя отзад.Дали знае,че почти всичко сега в Шкода е Фолксваген!
Точно до човека, по скоро до ситуацията в която е. До преди 6 месеца бях налапал кукичката до плувката за лизинг на Камик с базовия мотор и оборудване при около 50% начална вноска. После ми викат слаб бил, по добре 150 коня, окото залепна по някоя друга екстра...и цената залепна около 50к.
Почнах обаче да отрезвявам, вече карам малко, то туй надигната Скала (бившия Рапид), нищо особено.... И се кротнах. Даже изхарчих половината готови пари за ремонт на едно жилище, та вече няма шанс в умопомрачение да я купя.
Ако въртях геврека всеки ден щеше да е пред блока :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
чет яну 02, 2025 4:18 pmlyubohar написа:
https://www.instagram.com/reel/DEEeDpyS ... _copy_link
Николов Н. - специалист
Станаха: 15000+1. Упорито гони 20000 и 23700. :? :lol:
:partyman:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Кола от България или чужбина" | Включи се в дискусията: