чет яну 02, 2025 1:02 pmChefo77 написа: Абе хората са казали - хвали старо, ползвай ново. Никой не сменя 20 годишна за 60 годишна. Виж, обратното сме го виждали неведнъжС кеф бих карал мерцедес 111,123 или някой стар Мустанг![]()

чет яну 02, 2025 1:59 pmgogo7777 написа:И аз, но дали ще ни е кеф да ги поддържаме.чет яну 02, 2025 1:02 pmChefo77 написа: Абе хората са казали - хвали старо, ползвай ново. Никой не сменя 20 годишна за 60 годишна. Виж, обратното сме го виждали неведнъжС кеф бих карал мерцедес 111,123 или някой стар Мустанг![]()
![]()
чет яну 02, 2025 2:17 pmzz_stefanov написа: И аз, но дали ще ни е кеф да ги поддържаме.Едва ли ще е проблем поддържането. Какво мислиш, че ще се счупи в тези автомобили?
чет яну 02, 2025 1:59 pmgogo7777 написа:Сигурно. И аз не бих ги пропуснал и им се кефя, но все пак бих избрал новата S-classeчет яну 02, 2025 1:02 pmChefo77 написа: Абе хората са казали - хвали старо, ползвай ново. Никой не сменя 20 годишна за 60 годишна. Виж, обратното сме го виждали неведнъжС кеф бих карал мерцедес 111,123 или някой стар Мустанг![]()
![]()
ср яну 01, 2025 6:05 pmzz_stefanov написа: Любо, лошото е че смислените евтини коли (не на евтината базовата модификация) станаха по 40-50К.Е,аз карам "евтини" базови коли.Предната си я поръчах както аз я искам.Сегашната-каквото беше нивото.
И аз се бях запалил като теб, мога да си го позволя, но ми мина.
чет яну 02, 2025 4:18 pmlyubohar написа:Точно до човека, по скоро до ситуацията в която е. До преди 6 месеца бях налапал кукичката до плувката за лизинг на Камик с базовия мотор и оборудване при около 50% начална вноска. После ми викат слаб бил, по добре 150 коня, окото залепна по някоя друга екстра...и цената залепна около 50к.ср яну 01, 2025 6:05 pmzz_stefanov написа: Любо, лошото е че смислените евтини коли (не на евтината базовата модификация) станаха по 40-50К.Е,аз карам "евтини" базови коли.Предната си я поръчах както аз я искам.Сегашната-каквото беше нивото.
35000лв.Ама колите са за да те возят от т.А до т.Б!Останалото е келешлък!
Тук има една "кака" с 15000 безмислени поста,че и разбира освен всичкото друго и от коли.
Сигурно е карала Шкода от ония с двигателя отзад.Дали знае,че почти всичко сега в Шкода е Фолксваген!
Или и Фолксвагена не струва!
(Не че всички коли струват парите,които им искат!)
Едни ламарини с дебелина 0.5мм.Не дай боже да се забие някой в теб...
чет яну 02, 2025 4:18 pmlyubohar написа:https://www.instagram.com/reel/DEEeDpyS ... _copy_linkср яну 01, 2025 6:05 pmzz_stefanov написа: Любо, лошото е че смислените евтини коли (не на евтината базовата модификация) станаха по 40-50К.Е,аз карам "евтини" базови коли.Предната си я поръчах както аз я искам.Сегашната-каквото беше нивото.
35000лв.Ама колите са за да те возят от т.А до т.Б!Останалото е келешлък!
Тук има една "кака" с 15000 безмислени поста,че и разбира освен всичкото друго и от коли.
Сигурно е карала Шкода от ония с двигателя отзад.Дали знае,че почти всичко сега в Шкода е Фолксваген!
Или и Фолксвагена не струва!
(Не че всички коли струват парите,които им искат!)
Едни ламарини с дебелина 0.5мм.Не дай боже да се забие някой в теб...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: