thinkpad написа:АКО дизела ми глътне вода. Досега не е. С твоята опита да преплуваш неква малка локвичка и умря. После и стопи стартера. Редуктора. Все тая - що не го е стопил тоя преди теб или не го стопи 2 дни преди това, а точно ТИ и точно след локвата. Ми щото толкова си шофьор, що.Chefo77 написа:Ето - пак доказваш ограниченията си. .Ако дизелът ти глътне вода го брой също толкова умрял. На стартера редукторът е бил пластмасов и се е счупил. Сигурно когато автомобилът ти се повреди на пътя и си сам, чакаш влекача. Между другото, Бугати Вейрон - един от най-мощните автомобили в серийно производство е бензинов.
Карай си дизеловият боторник и не ми го хвали. Още по-малко в тема, в която за втори път ти подчертавам, че е за ЕКО отстъпки за АГУ, след като за други такива има. На мен АГУ-то не ми пречи, колата си върви. Ако искам повече, имам копченце да включи на бензин. За сметка на това ти нямаш копченце, с което да направиш твоята кола по-икономична и по-екологична. Иначе колата я стегнах и след още малко очаквам да си я карам без притеснения.
Казах ти вече къде е разликата между мен и теб - аз ЗАЩИТАВАМ избора си, ти го ОПРАВДАВАШ. На мен не ми е нужно копченце, защото колите ми си вървят добре и си горят добре. Няма нужда да цъкам, за да избирам един от двата режима. Факт. Аз исках здрав работен автомобил и преглътнах това, че е дизел. Ти искаше едва ли не всичко под 100 коня, освен ФВ, но уви - нещата не станаха така. Сега търсиш трибуна да си оплачеш "примирението" на това, че ще плащаш 100+ лева данък.
Бугати Вейрон е бензинов. Не на газ. Не на метан. На БЕНЗИН. Но за сметка на това има БМВ Х5 М50Д. Има Х6 М50Д. И те доказвано смачват бензиновите си аналози във всяко едно отношение, включително и откъм разходи. Ако се намери някой въшльо да си сложи газ на бензиновата си Х5 М50 бензинка, може и да са на кантар откъм сметка на газостанцията. Само там. И моите дизели са точно толкова отдалечени от М50Д, колкото и твоя бензин от М50И. Всъщност, единият е една идея по-близо, но не това е темата, както каза.
И така, по темата - няма отстъпка, защото човек, който претендира за такава, трябва да направи всичко възможно, за да докаже правото си на такава. Ти след като имаш пари, за да храниш 20-годишна кола 115 коня, значи имаш пари и за данъка. Отстъпката си я получаваш на газостанцията.
Хидра, ти чак сега ли го прозря това за завистта? Че Тинки е ККЗ бре...