• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 56
Всички имаме коли, нали ?
вт сеп 24, 2024 3:56 pmDundyTheCroc написа:
Не мога да ти видя на клипа каква е гумата дори, ма карай, аз съм се изцепил, гумата се нацепила, боли ме дедовия с какво караш и в коя нива ще се хвърлиш зимата :weedman:
Супер си и с този си пост.
Без цаките виждам каво е на кадрите. Това ознаава- който не иска, не вижда.
Все едно и куро (дедовия ти) да те води!

Дънди, все някога, дори Лауда да си, идва ред да се метнеш.
Постоянно се мятам някъде, но не заради гуми. Просто ме кефи и го правя безопасно за всички.
iliya_i - майстор
вт сеп 24, 2024 2:29 pmТрифон П.Трифонов написа:
Да, виждал съм 5 годишна зимна гума, нацепена като на стара баба петата.
При мен такива гуми не попадат. Учудващо е- дали на късмет и все на мен?!
Много е важно за нацепването на гумите да хванеш в точния момент оня пич на автомивката, дето се кани да ги напръска с препарат, та да лъщели и да го спреш навреме, преди да ги е олял с химията си.
hidrazin - майстор
Купувани са на 50% от цената- стари гуми.
Карах ги 2020 или 21ва, до бракуването на колата тази година, сезон лето. Навъртяни над 30х км по всевъзможни адвенчър маршрути в милата ни родина- пещери, реки, язовири...
На първия клип гумата VREDESTEIN SPORTRAC - произведена 2017-та. Седмицата не се вижда добре но е без значение.
Другите, вече на 14 години, плюс една дърта мишленка.
На втория клип първата гума е произведена 31 седмица на 2010-та година.
Дъртата мишелинка е произведена първата седмица на 1991 година.

:partyman:
P.S. Еххх... подведе ме и мен да си "разтуря" гаража в търсене на антики. :-D
вт сеп 24, 2024 7:05 pmhidrazin написа:
...
:partyman:
P.S. Еххх... подведе ме и мен да си "разтуря" гаража в търсене на антики. :-D
А, то са виждало и подробности бре!!!
Хидра, как успя, хахааа?! Само на Дънди нещо не му се фокусира взора.
Пак съм бил с невороятен късмет, попадайки на добра партида, макар произведени преди 3-4 години. Случайно е, че не са нацепени на паяжина.

Пичуи, който кара не се чуди кога.
Който кара, монтира това, което е нужно в момента. Две от колите ми са с по два комплекта, адвенчъра е с три.

Показаните вредщейн са на оригиналните джанти за еGT, с едничката подробност, че размерът е за еGT T4. Подарявам ги на символична цена. Да, няма кавички.
silent - майстор
пон сеп 23, 2024 7:53 pmgogo7777 написа:
пон сеп 23, 2024 6:29 pmsilent написа:
Мишлен преди няколко години официално декларираха че живота на гумите е 10г. след което трябва да се подменят така че не виждам основание за хейтърство към тези които си карат гумите по 10г.

За 10 години каране, Мишлен може само да си мечтаят......както и ти......ааааа и Трифон :lol:

:drinkers:
Дреме ми колко голям специалист си по гумите. Няма да си губя времето в безмислени спорове с пенкилери.
вт сеп 24, 2024 8:24 pmsilent написа:
... спорове с пенкилери.
Той беш определил някого като флеймър- мен или Кака, не си спомням.
По скоро сам опитва всякак да влезе в такава роля, но никак не се справя. Емоционално не е достатъчно стабилен.
gogo7777 - майстор
Ами какъв си бре? Нали 10 годишни гуми, ся станаха 5-6 годишни. То като ви чета глупостите, гумите надживяват автомобила.
silent - майстор
Ха ха не я бях чувал тази дума флейвър незнаех и какво означава , но пък е успокояващо да разбера че съм минал през този си период в края на миналия век. :lol:
вт сеп 24, 2024 9:07 pmgogo7777 написа:
Ами какъв си бре? Нали 10 годишни гуми, ся станаха 5-6 годишни. То като ви чета глупостите, гумите надживяват автомобила.
Съблюдавай навременната смяна на памперса, че да не стане той на 5-6 години.
На клипчето се вижда, а Хидрата беше така любезен и да напише видимото.
За "късогледите" де, удобно късогледи.
gogo7777 - майстор
Ма ти си много упорит идиот. Ти писа, че си ги купувал втора употреба. Та кога са били нови, преди датата на маркировката ли? Реално колко си ги търкалял. Тук говорим за експлоатация, а не за колекциониране на гуми.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 56

Тема "" Време ли е да слагаме зимните гуми ? "" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: