Не се карайте. Преди няколко месеца сложих парадната резервна гума на галаксито. Оригинална никога не слагана с немски въздух. Понеже седи отдолу и събира всичката мизерия не беше сваляна от стойката. Всичко отдолу е леш. Джантата е корозирала жестоко. Стойката се е заварила от ръжда и кал и не мърда. Наложи се да кърта със секач. Механизма се натроши. Самата гума кънти като буре. Има по 10мм мустаци, но на пипане е кокъл. Сложена е там от производителя на автомобила през далечната 2003г. След измиване с Меглио и сушене гумата изглежда избеляла, покафеняла, зеленясала, а джантата е цялата в ръждиви язви. Имах черен спрей гланц. Пръсках наред. От метър два изглежда трепач. Не съм си и мислел, че ще се наложи да я ползвам така, но... Тъкмо бях монтирал летните, а зимните ги измих и една от летните се издъни. Не бях в града. Имах още 7-8 км до най-близкия гумар. Имах в мен и лепенки и фитили и компресор, но сложих тази "резервна". Прекръстих се без да съм вярващ и бавно потеглих. Не можах да мина и 3 км. Гумата буквално се счупи. Остана страничния борд като диск. Натроших останалото и си прибрах джантата. Ако не става за резерва ще става на барбекю.
вт сеп 24, 2024 9:29 pmgogo7777 написа: Ма ти си много упорит идиот. Ти писа, че си ги купувал втора употреба. Та кога са били нови, преди датата на маркировката ли? Реално колко си ги търкалял. Тук говорим за експлоатация, а не за колекциониране на гуми.Истерията не е добър атестат, Гога.
Дай линк за втора употреба и кои!
Нещо се обърка с мишленките и онези от клипчето.
Не е моя грижа кашата в главата ти, слабата памет и нескопосното проследяване на хронологията.
вт сеп 24, 2024 9:35 pmMamaMy написа: Не се карайте. ...Мама, не се карам с никого. Дори не бих си позволил да съжалявам подобна личност. Вижда се какво си позволява и до къде слиза.
Не само казах, каквото имах за гумите, а и показах. Видяха се самите гуми и тяхната възраст.
Едните са на джанти и готови за тестово каране. Другите мога да монтирам и предоставя, пак за моя сметка.
Гога, втората употреба беха само за пример и отдавна са рециклирани, надявам се.
Мишелин е табела и доказал се бранд.