Я па си дадох отговор на някои въпроси, на които не получих конкретни отговори.
Плюс отговори на други "неща" и останаха малко неизвестни.
1. Заблудил съм се че след като определянето на ОЙРО категорията от производителя е в g/km то и при периодичните прегледи (ГТП) също ще е в g/km.
2. Малко у нас е както винаги "Много шум за нищо". За това говори и малкия брой недопуснати автомобили + броя на временно допуснатите автомобили - за първите три дена при 32 661 преминали ГТП автомобила 79 де са допуснати а 481 са временно допуснати.
Демек тези близо 1,5% временно допуснати даже ми се виждат малко като "знам" колко катализатори са премахнати/изтърбушени, колко ЕГР-и са затапени и колко маслояди има по пътищата.
ВНИМАНИЕ! При ВРЕМЕННО ДОПУСНАТИ може да се движите само по маршрут пункт за ГТП - граж - сервиз (трудно доказуемо).
Но ако ви набарат с ПЪТНИК в колата, неприятностите са гарантирани...
3. Газаджиите - от тук там попрочетох че някои си правят или им правят дупки със свредло на гърнетата за да изтича конденза.
О.К. Но това е една добра причина газаджийка да не мине преглед.
4. Четох, четох и ... ме заболя главата от директиви, регламенти, изменения, приложения...
От прочетеното допускам че вероятно може да има проблем с класификацията на МПС-тата някъде в интервала 2002-ра - 2005-та , че и по-голям.
Произвеждали са се с различна ОЙРО категория и са се продавали в различни години.
При нашата наредба май разбрах че в пунктовете за ГТП не ги интересуват заводските данни, ОЙРОТО по спецификации на производителя а само годината.
Та там предполагам има някакво разминаване...
Иначе по принцип ОЙРО директивите би трябвало да са директно транспортирани в нашето законодателство.
Мен не ми се чете повече, който му се иска, има много за четене.
P.S. И да не забравя...
5.
За "колегата" ivanovbg вече се установи че катализатор е виждал ... ама на картинка.
Ако го е виждал на живо, то го е гледал като голям камък...
P.S. 2
Като например THC които се нормират при бензинките.
Те и са "добър" повод да се срещнеш с това...

Кофти.jpg (13.35 KиБ) Видяна 775 пъти
Плюс отговори на други "неща" и останаха малко неизвестни.
1. Заблудил съм се че след като определянето на ОЙРО категорията от производителя е в g/km то и при периодичните прегледи (ГТП) също ще е в g/km.
2. Малко у нас е както винаги "Много шум за нищо". За това говори и малкия брой недопуснати автомобили + броя на временно допуснатите автомобили - за първите три дена при 32 661 преминали ГТП автомобила 79 де са допуснати а 481 са временно допуснати.
Демек тези близо 1,5% временно допуснати даже ми се виждат малко като "знам" колко катализатори са премахнати/изтърбушени, колко ЕГР-и са затапени и колко маслояди има по пътищата.
ВНИМАНИЕ! При ВРЕМЕННО ДОПУСНАТИ може да се движите само по маршрут пункт за ГТП - граж - сервиз (трудно доказуемо).
Но ако ви набарат с ПЪТНИК в колата, неприятностите са гарантирани...
3. Газаджиите - от тук там попрочетох че някои си правят или им правят дупки със свредло на гърнетата за да изтича конденза.
О.К. Но това е една добра причина газаджийка да не мине преглед.
4. Четох, четох и ... ме заболя главата от директиви, регламенти, изменения, приложения...
От прочетеното допускам че вероятно може да има проблем с класификацията на МПС-тата някъде в интервала 2002-ра - 2005-та , че и по-голям.
Произвеждали са се с различна ОЙРО категория и са се продавали в различни години.
При нашата наредба май разбрах че в пунктовете за ГТП не ги интересуват заводските данни, ОЙРОТО по спецификации на производителя а само годината.
Та там предполагам има някакво разминаване...

Мен не ми се чете повече, който му се иска, има много за четене.

5.
За "колегата" ivanovbg вече се установи че катализатор е виждал ... ама на картинка.
Ако го е виждал на живо, то го е гледал като голям камък...

P.S. 2
нед юли 28, 2024 9:54 pmsilent написа: Азотните окиси са изкл.отровни.Отровни, отровни, колко да са отровни? Има и по-опасни неща от отровите.
Като например THC които се нормират при бензинките.
Те и са "добър" повод да се срещнеш с това...

Прикачен файл:
Кофти.jpg (13.35 KиБ) Видяна 775 пъти