6,5 години на мазда 6...дори и една крушка нямам изгоряла. Как да не съм фен.Така е. Убедил съм се в същото макар, че не съм притежавал чисто нов автомобил. Предстои ми обаче
От 15 години карам само чисто нови коли. 2 французойка и 2 германки. Няма такива боклуци.
Chefo77 написа:Ако вземе второ Фродо, значи е садо-мазо. Гейша тогава за какво му е?Ха ха, това е вярно..
toolegittoquit написа:Аз вече знам, трол такъв. И намерих дори човек да го направи. Въпреки всичко, той каза, че е по-добре да я махам.Иначе намерил човек.....Кажи какво ти каза, да ти кажем дали е правилният, или пак обърка майстора...
toolegittoquit написа: И все пак ще я махам, защото освен двигател и други неща ако ги сложа в сметката, трябва да дам над 1000лв, за да я оправя както трябва.Аз ти предложих цяло венто за 850...пък ти откъде ги измисли тия 1000 лева...
toolegittoquit написа:Много обичам Фродо.А, 18 лева е много, аз за форд "пазарувам" от вторични, тегля на кантара и плащам за старо желязо.......Един път си взех друга марка и...сгреших.
Ти кажи ми, коя друга марка продават за нея стартер в продавалника за 18лв?